“Fetele sunt moarte, nu le mai căutați!”. Acesta este mesajul pe care l-a primit tatăl Luizei, Claudiu Melencu. Pe adresa bărbatului a sosit o scrisoare tulburătoare, prin care i se transmitea că atât Luiza, cât si Alexandra nu se mai află în viaţă. Acesta nu a ezitat și a chemat de urgență poliția pentru a le arăta mesajul. DIICOT a intrat pe fir şi a demarat imediat cercetări. Claudiu Melencu, a povestit la România TV tot ceea ce s-a întâmplat.

“Fetele sunt moarte, nu le mai căutați!”

Conform mesajului, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, fiica lui, sunt moarte şi nu trebuie să le mai caute. Anchetatorii au ridicat scrisoarea și încearcă acum să descopere de unde anume a plecat aceasta și mai ales cine este expeditorul. Între timp, oamenii legii au mers să sape în curtea principalului suspect, Gheorghe Dincă, cel care a și recunoscut crimele. Pentru că în România se sărbătorește Sfânta Maria, excavările s-au terminat destul de repede, scrie fanatik.ro

Vineri vor continua săpăturile în curtea lui Dincă în căutare de noi probe. Momentan, anchetatorii au găsit doar tone întregi de mizerie şi deşeuri aruncate la întâmplare pe întreaga proprietate. De remarcat că procurorii au adus în curtea lui Gheorghe Dincă un scanner puternic. Acesta folosește o tehnologie de ultimă oră, cu ajutorul căruia pot fi găsite rămășițe umane aflate chiar și la 5 metri sub pământ!

Ce se întâmplă cu ancheta

Nu a durat prea mult până când aparatul a început să ofere primele rezultate. Anchetatorii au primit nu mai puțin de cinci zone în care straturile de pământ par a fi deranjate. Mai mult ca sigur acolo vor fi și locurile în care se va excava în aceste zile. Polițiștii speră să găsească noi indicii în cazul fetelor pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât. Vă readucem aminte că în noaptea de miercuri spre joi, Luiza Melencu a fost activă pe Whatsapp.

Chiar o colegă de școală de-a fetei a fost cea care a alertat pe toată lumea. Aceasta a observat cum Luiza a părăsit grupul școlii și a sunat-o pe mama fetei pentru a-i spune. Specialiștii spun că telefonul fetei a fost folosit de cineva, sau cartela a fost introdusă într-un telefon.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *