Familia Luizei Melencu au primit o rază de speranță, de la dispariția fiicei lor, din luna aprilie. Fata se pare că a fost activă pe Whatsapp. O colegă a văzut că a ieșit din grupul clasei sale. Membrii familiei Melencu sunt însă foarte supărați pe anchetatorii care nu le spun nimic despre fata lor și îi acuză că ascund ceva, scrie fanatik.ro

Familia Luizei Melencu au primit o rază de speranță, după ce fiica lor se pare că a fost activă pe Whatsapp

”Luiza nu ne-a făcut niciun fel de problemă… Am întrebat dacă Luiza a ajuns… nu a ajuns… Nu lipsea nicio secundă. Am dat telefon la 112 și de acolo… nu mai știu… nu mai știu de capul meu…”, a precizat bunicul Luizei în direct la România TV.

Mama Luizei a intervenit și ea. ”Deci chiar nu poate să vorbească, se simte rău. În momentul în care a sunat tatăl meu la 112, m-a sunat și pe mine în Anglia. Noi am sunat pe numărul fetei și a sunat… am sunat timp de cinci ore… după aceea cred că s-a descărcat. După ce colega ei a pus prima poză pe Facebook, și a scris că Luiza a dispărut, telefonul ei nu a mai sunat”, a precizat mama Luizei Melencu.

Mama Luizei a primit urma de speranță de la colega fiicei sale

”Dimineață m-a sunat colega fiicei mele de clasă și m-a întrebat dacă am găsit telefonul Luizei. Mi-a spus că telefonul Luizei a fost folosit aseară. Am sunat la un agent de poliție din Craiova, i-am înștiințat și dânsul a luat legătura cu colega Luizei. Fata mea a ieșit de pe acel grup aseară. Mai mulți colegi au văzut ieșirea Luizei din grup”, a mai spus mama Luizei.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *