Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceșanu, ultima victimă a lui Gheorghe Dincă, spune că acum polițiștii declară că nu au fost împiedicați de procuror să intre în casa groazei, ci a fost o decizie colectivă. Mai mult, Cumpănașu spune că Gheorghe Dincă ar fi avut patru compici sus-puși!

Alexandru Cumpănașu vine cu noi detalii din anchetă

„Eu nu cred în nepricepere a polițiștilor de la Caracal, a procurorului de caz, care mai nou declară că nu au fost împiedicați. Polițiștii nu au mai fost împiedicați de procurori. A fost o decizie colectivă. Polițiștii ne-au adus pe piste greșite cum că ei voiau să intre și au fost împiedicați de procurori”, a declarat Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

„Eu cred că acești oameni l-au acoperit pe Gheorghe Dincă. O să fiți foarte surprins de concluziile care vor reieși în urma anchetei pe care procurorii de la SIIJ o fac. După ce am depus plâgerea penală pentru a fi anchetați cei care au acționat în acest caz, această secție a dispus control și audierea judecătorului, procurorului și a ofițerului de Poliție. Eu cred că acești oameni nu vor scăpa de pușcărie”, a precizat Alexandru Cumpănașu.

Cumpănașu spune că Dincă ar fi avut patru complici

Alexandru Cumpănașu susține că Gheorghe Dincă ar fi avut patru complici care l-au ajutat pentru a săvârși crima. Potrivit unchiului Alexandrei, cei patru complici, despre care spune că are dovezi, ar fi un fost șef din poliția Caracal, un fost procuror, o fostă judecătoare dar și, cel puțin, un politician de Olt a cărui familie îl cunoștea pe inculpatul Gheorghe Dincă și care l-a folosit mulți ani pentru diverse treburi „mărunte”.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *