Mircea Radu o face praf pe Mihaela Rădulescu, după ce și-a amintit de un episod, petrecut în anul 2008 și o implica pe prezentatoarea Ferma de la Pro TV. Bărbatul a amintit de niște afișe cu diva de Monaco, care îi îndemna pe oameni să se lase de fumat, deşi vedeta nu renunţase la ţigară.

Recent, în spaţiul public s-a dezbătut anunţul lui Dragoş Bucurenci, care a devenit director de comunicare al unei companii din domeniul tutunului. “Fost activist in campanii anti-fumat, Dragos Bucurenci devine director de comunicare al companiei. Şi încă nu e suficient de spectaculos. Că e pus în situaţia să îşi explice această traiectorie bizară. Iar ca director de comunicare al ditamai companiei te gândesti că are niste skilluri de te face nu doar să îi dai dreptate, dar tu, nefumător, să îţi aprinzi si o tigară în cinstea lui. Cum credeti că manageriază artistul comunicării?

În primul rând anulează argumentul financiar. Şi zice că el câstiga mai mult până acum. Ceea ce nu rezolvă, ci-l pune intr-o situatie mai bizară: deci, practic e vorba de principii. Din principiu vrea să ajute lumea să fumeze. Doar că nu o lasā asa. Si mai vine cu un argument. Că a luat-o ca pe o provocare. Deci, el activist anti-fumat, devenit în favoarea fumatului, ca o provocare.”, a scris Radu Buzăianu, un amic al lui Mircea Radu,relateaza fabricatinromania.info

“Cazul ăsta îmi aduce aminte de niște panouri publicitare mari și late, puse în miezul intersecțiilor importante din orașele mari ale României, în care o influensăriță ședea pe burtă și condamna fumatul. Ea, în realitate, fuma. (dacă ar fi după mine, aici ar intra tobele mici)”, a răspuns Mircea Radu, care şi-a amintit de afișeșele cu Mihaela Rădulescu, din toamna lui 2008.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *