Caracal este un municipiu în județul Olt, fosta reședință a județului Romanați. Orașul are o populație de 30.954 locuitori și o poziție geografică ce îl situează la 40 de kilometri de portul fluvial Corabia și la 55 de kilometri de Aeroportul Craiova. Până acum câteva zile, viața în Caracal s-a desfășurat în limite aproape normale, tipice unui orășel de provincie, scrie fabricatinromania.info

Existau, totuși, dosare de corupție, clanuri mafiote care și-au împărțit teritoriile și, nu în ultimul rând, trafic de carne vie. Bomba a explodat în momentul în care un bărbat de 66 de ani, Gheorghe Dincă, a fost arestat de polițiști pentru uciderea a cel puțin două adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. ”Monstrul din Caracal” a șocat opinia publică, ancheta fiind în desfășurare.

”Casa Groazei” din Caracal, unde ar fi fost violată, ucisă și arsă Alexandra Măceșanu, a devenit punct de atracție pe un site de călătorii celebru – ”Atlas Obscura”.

Crimele lui Gheorghe Dincă au îngrozit locuitorii din Caracal și din întreaga țară, iar anchetatorii încearcă să afle, acum, dacă ”Monstrul din Caracal” are și alte victime la activ. Este considerat deja unul dintre cei mai periculoși criminali în serie ai României, iar chipul său și ochii cu inflexiuni metalice, nemiloase, au apărut, obsedant, pe toate posturile de știri. Criminalul a recunoscut că le-a omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, aceasta din urmă fiind violată, ucisă și apoi arsă într-un cuptor improvizat aflat în curtea casei.

”Casa Groazei” din Caracal, printre destinațiile sinistre ale planetei

Din nefericire, Caracalul devine un oraș mult mai cunoscut decât înainte prin cel puțin două crime înfiorătoare recunoscute de Gheorghe Dincă. Iar cei care accesează site-ul ”Atlas Obscura”, pot descoperi – printre alte înfricoșătoare atracții turistice, și locuința odiosului criminal care făcea, ilegal, taximetrie și lua fete ”la ocazie” pentru a le sechestra, viola și ucide.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *