Alexandra Măceșanu, una din victimele din Caracal, s-a fotografiat, cu 3 ani în urmă, alături de Ștefan Bănică Jr. Fotografia a fost făcută publică de unul dintre profesorii fetei. Atunci, Alexandra se afla la Alba Iulia, la un hotel, alături de trupa de dansuri populare din care făcea parte, loc unde l-a întâlnit și pe artist.

Ştefan Bănică a postat pe pagina personală de Facebook o fotografie în care apare alături de Alexandra Măceşanu. Acesta spune că ce s-a întâmplat în casa groazei este o tragedie de proporţii, scrie romaniatv.ro

„Am facut multe poze la viata mea, dar, cand am vazut aceasta fotografie, cu aceasta copila, Alexandra Macesanu, de care nu stiam, poza facuta, se pare, acum 3 ani la Alba Iulia, mi s-a strans inima cat un purice. Ce s-a intamplat la Caracal e o tragedie de proportii. Sunt revoltat, ca majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare cu neputinta si amaraciune ca traiesc intr-o tara in care ura, hotia, prostia, coruptia nu mai au nici o limita. Oare cate cazuri „Alexandra”, „Luiza”, „Colectiv” vor mai fi, ca sa ne trezim si sa schimbam ceva real?!”, a scris Ştefan Bănică jr. pe Facebook.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *