Adriana Bahmuțeanu îi atacă dur pe cei doi câtăreți care au compus o melodie dedicată victimelor de la Caracal.

Adriana Bahmuțeanu a avut o reație dură față maneaua compusă de Nyno și Nicky Yaya în care aceștia vorbesc despre drama de la Caracal. Vedeta spune că cei doi au încercat ”o manevră ieftină” prin care încearcă să se agațe de un subiect la modă,relateaza fabricatinromania.info

”Ca să fie treaba treaba și tabloul complet, niște băieți s-au gândit sa compună și o manea cu beat-uri despre drama de la Caracal. Asta mai lipsea în tot balamucul!!! Oamenilor ălora cărora le-au murit copiii, care își caută dreptatea într-o țară nefuncțională, asta așteptau: maneaua consolatoare!!!!

Urmăriți în continuare ce-a ieșit, faza e că manevra asta ieftina de a te agăța de un subiect sau întâmplare ca să iți faci reclamă și să te știe lumea, parțial, le-a ieșit. Cu tot cu înjurăturile de rigoare și dezaprobarea întregii societăți normale la cap, cât o mai fi rămas din ea…Mistheaux, ce sa zic…”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul ei de socializare.

Nyno și Mcky Yaya au lansat în urmă cu câteva zile o melodie despre tragedia de la Caracal, acolo unde două fete ar fi fost ucise de un bărbat de 66 de ani. Interpreții spun că au făcut această melodie pentru că doresc o schimbare în sistemul din România însă au fost și multe voci critice care spun că aceștia au vrut doar să-și facă reclamă și că gestul lor nu este deloc unul oportun.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *