Mama Luizei Melencu a declarat la televizor că ea și familia ei au fost îndemnați să-și retragă declarațiile.

Mama Luizei Melencu trece prin clipe îngrozitoare de când fiica ei a dispărut de acasă, în luna aprilie a acestui an. Bunicul adolescentei a fost întrebat, conform declarațiilor femeii, dacă a primit vreun mesaj de la Luiza și dacă l-a șters, dar și în ce localitate este și ce vârstă are adolescenta, relatează Cancan.

„Cred că Gheorghe Dincă duce o țară întreagă de nas. Noi trăim de pe o zi pe alta. Nu sunt informați din partea legii, aflăm totul de la televizor. Am primit telefoane să ne retragem toate declarațiile”, a declarat Monica Melencu în cadrul unui interviu.

Gherghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza
Gheorghe Dincă ar fi declarat că le-a ucis pe ambele fete, pe Luiza și pe Alexandra, însă nu susține că ar fi incinerat și trupul celei dintâi fete.

„El a declarat că ar fi ucis-o și pe ea, doar că el nu precizează culoarea părului ei, adică nu își aduce aminte. Deși s-a insistat, susține că nu-și aduce aminte. Cu Alexandra, situația este clară, dar în ceea ce privește pe Luiza, nu este încă lămurită situația, din punctul meu de vedere. Dar el recunoaște două omoruri,potrivit fabricatinromania.info

Adică două fapte. (…) Nu cunosc să fie indicat un loc în care să fie îngropat trupul Luizei. Deci Luiza nu a fost îngropată, din ceea ce se știe în prezent, ceea ce a declarat el. El, ca modus operandi, a procedat la fel, dar până la momentul în care cele două victime au decedat. El nu susține că ar fi incinerat și trupul Luizei”, explică Lascoschi.

Avocatul a oferit detalii și despre cum a intrat în contact Luiza cu Dincă.

„El susține că a luat-o, nu știu locul, el oricum a precizat. Ea făcea autostopul, el a luat-o, s-a dus cu ea către destinația ei, după aceea a oprit, după care a plecat spre domiciliul lui. Conform declarației lui, el susține că ea ar fi fost de acord să-l însoțească. Așa susține el. Nu se cunoșteau (nici cu Alexandra, nici cu Luiza, n.r.).

A luat-o, după aceea, a lovit-o cu pumnul sau palma, a căzut și a decedat. (…) Ancheta e de-abia la început, are un curs favorabil în prezent, zic eu, în ceea ce privește aflarea adevărului. El susține că doar două victime a făcut, în repetate rânduri a susținut”, a mai spus Claudiu Lascoschi.

Mgid


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *