Antonia și Alex Velea se află într-o vacanță în Italia alături de cei doi fii ai lor, dar și de Maya, fetița Antoniei din căsătoria anterioară.

Antonia este o femeie fericită și împlinită, mamă a trei copii frumoși alături de care se află într-o frumoasă vacanță în Italia.

Pentru prima dată de foarte multă vreme, și-a reîntregit familia într-o vacanță în Italia alături de copii și soțul ei.

Cântăreața nu a ezitat să-și exprime fericirea pe rețelele de socializare, unde a postat mai multe fotografii cu cei trei copii: Maya, în vârsă de opt ani, Dominic, (4 ani) şi Akim (2 ani).
Nici Alex Velea nu a ezitat să-și exprime fericirea pe Instagram, așa că a postat o fotografie de grup cu Antonia și toți cei trei copii ai artistei,relateaza wowbiz.ro

Maya pare că se întelege de minune cu Dominic și Akim, chiar dacă sunt frați vitregi. Cântăreața i-a fotografiat pe toți trei într-o ipostază foarte veselă.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi cântăreți sunt împreună de 6 ani, dar și-au recunoscut relația de-abia după ce artista a rămas însărcinată cu primul copil.

„Înainte să fim iubți am fost prieteni o perioadă destul de lungă timp în care ne-am cunoscut, au fost 3-4 ani în care am fost amici. Ne-am cunoscut la studio. Nu ne-a venit să credem că după primele întâlniri deja ne îndrăgostiserăm foarte rău. Nu știam cum să îi spun să nu se sperie sau să nu fie prea devreme. Dacă ați cunoaște-o cu adevărat ați vedea că e și mai frumoasă pe interior.” , spunea Alex Velea în trecut.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *