Continuă cercetările la domiciliul lui Gheorghe Dincă, iar anchetatorii caută, încă, probe care să demonstreze că Luiza Melencu a fost în casa criminalului din Caracal. Acesta a recunoscut ambele crime, numai că uciderea Luizei nu este încă demonstrată.

În ceea ce privește uciderea Alexandrei Măceșanu, anchetatorii au descoperit ADN-ul acesteia în osemintele care au fost ridicate din curtea lui Dincă. În urma analizelor efectuate, s-a stabilit că adolescenta a fost incinerată de Gheorghe Dincă, asta în pofida faptului că există multe voci care afirmă că există unele semne de întrebare. Dar nu se poate demonstra absolut nimic, cel puțin deocamdată, în legătură cu moartea Luizei Melencu,relateaza fabricatinromania.ro

Există doar declarația lui Gheorghe Dincă, atât și nimic mai mult. Sâmbătă au fost găsite alte trei probe biologice, care urmează să fie analizate. Până acum s-a stabilit doar că dinţii şi fragmentele osoase descoperite în butoiul cu cenuşa din curtea lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei, informează stirileprotv.ro.

La ultima audiere, Gheorghe Dinca a dat informaţii noi. Criminalul a povestit – în amănunt – ce a făcut cu fetele şi cum au sfârşit amândouă. Totuşi, Dincă nu a putut spune cu exactitate cum a scăpat de trupul Luizei Melencu. Susține că a aruncat cadavrul într-o apă, iar anchetatorii vor să verifice toate bălţile de la Caracal și până la Dunăre.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *