Relaţia dintre Smiley şi Gina Pistol nu mai este un secret pentru nimeni, însă, chiar dacă se iubesc de aproape trei ani, abia aseară s-au afişat pentru prima dată împreună. Joi seară, la petrecerea pe care Smiley a dat-o cu ocazia împlinirii a 11 ani HaHaHa Production, Gina a fost invitatul-surpriză şi cei doi îndrăgostiţi nu au ratat ocazia de a se îmbrăţişa pe covorul… verde.

Atât în ceea ce priveşte apariţiile publice împreună, cât şi a declaraţiilor privind relaţia lor amoroasă, Smiley şi Gina Pistol au fost extrem de rezervaţi în cei aproape trei ani de când formează un cuplu.

Joi seară, Smiley a dat petrecere mare într-un club din Bucureşti, la care au fost invitaţi artiştii HaHaHa Production, cărora Smiley le compune piese, fani şi prieteni apropiaţi. Însă, fără îndoială, supriza serii a fost Gina Pistol.

Îmbrăcată într-o rochiţă neagră, vedeta Antena 1 a fost apariţie super sexy, care a atras toate privirile, mai cu seamă că acest eveniment a fost primul la care cei doi s-au afişat împreună, de când sunt iubiţi.

Smiley şi Gina au fost surprinşi îmbrăţişându-se la petrecere şi au pozat relaxaţi, spre bucuria celor prezenţi la eveniment, care aşteaptă de aproape trei ani acest moment.

Smiley recunoaște că Gina este femeia ideală
Chiar dacă nu au făcut declarații directe despre relația lor, atât Smiley și Gina au lăsat să se înțeleagă, în interviurile acordate în tot acest timp, că sunt fericiți unul cu celălalt.

„Cred că femeia cu care sunt e cea ideală’, a răspuns Smiley, într-un interviu acordat recent, când a fost întrebat despre femeia ideală.

Citeste continuarea AICI


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *