Carmen Simionescu, fiica manelistului Adi Minune a născut ieri, 1 august la un spital de stat. Așteptarea a luat sfârșit. Cântăreața a adus pe lume o fetiță care va purta numele Sofia. Carmen și soțul ei Bogdan Căplescu s-au pregătit intens pentru venirea pe lume a bebelușului.

Cântăreața Carmen Simionescu a născut o fetiță joi, 1 august

Carmen Simionescu și Bogdan Căplescu au devenit părinți pentru prima oră. Carmen a fost programată la operația de cezariană la ora 13:00, iar totul a decurs fără nicio problemă. Artista a dus pe lume o fetiță, la un spital de stat unde au fost prezenți Adrian Minune cu soția sa, precum și frații lui Carmen. Soțul cântăreței s-a plimbat nerăbdător prin fața spitalului, iar tatăl artistei s-a așezat pe un scaun,relateaza stirimondene.fanatik.ro

Cântăreața s-a pregătit intens pentru venirea pe lume a fetiței sale care va purta numele Sofia. Surse apropiate familiei au declarat că artista a făcut și desfăcut bagajele de mai multe ori înainte de a pleca spre spital. Carmen era foarte nerăbdătoare să devină mamă. „Împachetează și despachetează de câteva zile. E agitată, vrea să fie sigură că nu îi va lipsi ei și micuței nimic din bagajul cu care va merge la spital.”, a declarat un apropiat de-al familiei Minune, potrivit spynews.ro.

Cântăreața a adus pe lume primul copil
Familia și soțul Bogdan Căplescu au fost alături de artistă la spitalul unde a născut.
Se tot întreabă cum va arăta micuța, cum va reacționa ea când o va lua în brațe, doar despre asta mai poate vorbi”, a mai spus sursa citată.

„Sunt o graviduță norocoasă, o lună de zile am avut simptome, dar acum sunt foarte bine, nu am nicio problemă. Pe 9 august, cam așa voi deveni mamă și va fi leu, mă bucur foarte mult, că fratele meu e leu și îmi place tot la el. Nu știm deocamdată cum o să-l cheme, o să ne gândim. Iese ba așa, ba așa..aș prefera un leu, dar ai mei cu toții își doresc o fată. Am 21 de ani!” a declarat Carmen Simionescu despre sarcină, conform Click!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *