Tatăl Alexandrei Măceșanu, adolescenta răpită în Caracal, a transmis un apel celor care o cunosc pe Alexandra s-o aducă acasă, ca să-și poată continua viața. „Îi rog din toată inima pe cei care au luat-o să vină s-o aducă și uit tot, dar numai s-o aducă”, a fost apelul tatălui Alexandrei către cei care i-au răpit fata, scrie jurnalistii.ro

„Nu mai vrem să fim vânați. Vreau să le spun celor care știu despre ea, s-o aducă, s-o lase la o margine. S-o aducă ca să ne reluăm viața pe care o aveam înainte.

Să fim lăsați în pace. S-a spus că noi ca părinți nu ne pasă. Suntem disperați.

Credem că fata noastră este în viață. Ne rugăm, „vorbim” cu ea. Așteptăm din moment în monet să vină. Am avut speranțe și vom avea.”, a fost declarația tatălui Alexandrei Măceșanu.

Ați fost chemat la poarta lui Dincă în noaptea de 26? Nu am fost acolo. Mi s-a spus să aduc un tricou nespălat și să aștept aici.

Celor de la 112 le transmit să fie mai atenție și să dea precis…

Vi s-a spus că dacă Alexandra nu e acolo veți plăti perchezițiile? NU.

Cum v-au ajutat autoritățile până în acest moment? Am avut consiliere, dar nu avem nevoie. Poate vom ceda psihic. Ne străduim să fim tari, vom fi tari.

Am primit un apel că Alexandra este bine, că pleacă la mare, că apoi pleacă să muncească. A fost vocea unui bărbat în vârstă. I-am spus să vorbească mai tare, dar mi-a spus că a băut apă rece.

În seara în care am depus plângere (24iulie) mi s-a spus la poliție că poate apare.

Ce mesaj îi transmiteți lui Dincă?

Să ardă în iad dacă a făcut așa ceva. Dacă n-a făcut, Dumnezeu să-l aibă în pază.

Despre demiteri: Pe noi ne interesează să găsim fata.

Avem nevoie de sănătate, de răspunsuri, de Dumnezeu. Dacă ea apare, pentru mine nu mai contează nimic.

Mesaj pentru Alexandra: Eu cred și sper că fata mea trăiește. Așa îmi spune inima

Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu: Bijuteriile Alexandrei erau din argint și au fost găsite în acel butoiu sau ce era acel obiect. Bijuteriile nu s-au topit deloc și au fost recunoscute de vărul meu.

Preluarea dosarului de DIICOT central: Un lucru bun. Cei care au administrat cazul până acum au făcut-o execrabil. Aici, în Caracal, este o încrengătură despre care vom vorbi în zilele următoare.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *