Cum arată singura fiică pe care a avut-o Stela Popescu! Doinița nu seamănă mai deloc cu Stela Popescu, deoarece este fiica adoptivă a actriței. Doinița avea 15 ani atunci când a cunoscut-o pe Stela Popescu și pe soțul vedetei, Ion Maximilian.

Aceasta era nepoata lui Ion Maximilian, mai exact fiica fratelui său. “Eu trăiam în Cehoslovacia, împreună cu mama mea şi la vârsta de 13 ani mi-a spus că tatăl meu natural e român şi locuieşte în România, aşa că la 15 ani am plecat la el”, spunea Doinița într-un interviu,relateaza fanatik.ro

 

 

Tânăra le-a intrat pe sub piele actriței și soțului ei, care au îndrăgit-o imediat. Deşi Ion Maximilian nu şi-a dorit copii, nu i-a putut rezita Doinei. “N-a vrut copii, dar a apărut Doiniţa şi ne-am lipit de ea. Este o fată cuminte, interesantă şi inteligentă, mânca-o-ar mama”, spunea regretata actriță Stela Popescu.

Doinița declarat că a avut o viață foarte frumoasă, alături de părinții ei adoptivi, care i-au îndeplinit orice dorinţă mereu şi au avut grijă de ea întotdeauna. Are însă și un regret. Faptul că mama ei, Stela Popescu, nu a intrat în politică.

Stela Popescu a încetat din viață pe data de 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani. Doinița Maximilian spune că a sufert enorm după moartea mamei sale. ”Îi simt prezenţa şi acum. Stela, mama mea, ne ocroteşte din cer: pe mine, pe fiica mea, dar şi pe nepoţelul meu. Ea a fost stâlpul familiei noastre! Cât a fost în viaţă nu ne-a lipsit nimic. Tot timpul ne întreba dacă suntem bine, dacă ne lipseşte ceva. După ce a murit, o apreciez şi mai mult, îi simt enorm lipsa”, a declarat pentru Click Doina Maximilian, care a fost căsătorită cu marele actor Radu Gheorghe, cu care are și o fiică.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *