Polițiștii o caută pe Alexandra în podul unei case aproape de cea a lui Gheorghe Dincă, în urma unui pont pe care l-ar fi primit în urma cu câteva ore. Nu este clar dacă polițiștii din Caracal au primit această informație prin telefon sau au citit un mesaj pe Facebook, căci informațiile sunt contradictorii în legătură cu sursa pontului, scrie fanatik.ro

Oamenii legii, vizibil tensionați, au ajuns la a treia casă distanță de cea a criminalului. Persoana care a alertat azi polițiștii i-a rugat să intervină repede la a treia casă distanță de cea a asasinului din Caracal, căci fata s-ar ascunde în podul respectivei case. A dat câteva indicii și a spus că în curte sunt mai multe sălcii, iar în podul casei unde ar fi sechestrată există mult fân.

„M-au rugat dacă sunt de acord să le deschid, să se uite în încăpere, în pod, în curte. De unde să știu eu cine a dat informația? Nu intra la mine vecinul. Să înțeleagă toată lumea treaba asta. Noi nu eram în relații bune cu Gheorghe Dincă. Ce pot să vă zic de criminal? Ăsta e adevărul. Asta e fața lui adevărată. Normal că știam adevărul despre el. Știam că e un om violent”, a spus bărbatul în casa căruia au intrat polițiștii în urmă cu puțin timp.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *