Alessandra Stoicescu a devenit mama la 43 de ani. Vedeta Antena 3 și soțul eu sunt în culmea fericirii. Vedeta TV a născut luni dimineață la o clinică privată. Sergiu Constantinescu a publicat, pe Facebook, prima imagine cu micuța Sara Maria,relateaza libertateapentrufemei.ro

Întrebată ce nume va purta fetița ei, Alessandra a răspuns fără să stea pe gânduri, Sara Maria. „Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel”, a declarat Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu, una dintre cele mai apreciate realizatoare tv din România, a anunțat că este însărcinată de 1 martie, printr-o postare emoționantă pe pagina ei de facebook. Căsătorită de aproape șase ani cu Sergiu Constantinescu, cei doi vor deveni acum părinți de fetiță.

Alessandra Stoicescu trăiește o frumosă poveste de iubire alături de partenerul ei, Sergiu Constantinescu. Anul acesta, cuplul împlinește 5 ani de căsătorie.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *