Mihaela Luiza Melencu, în vârstă de 19 ani, a dispărut pe 14 aprilie, după ce s-a urcat într-o maşină la ocazie. Vineri, în faţa casei presupusului criminal al Alexandrei şi suspect în cazul dispariţiei fiicei sale, Monica Melencu a spus ce avea pe suflet.

Monica Melencu, mama Mihaelei, a venit îndurerată, cu fotografia fiicei în mână. Femeia a declarat că tânăra era un exemplu şi că nu a primit niciun răspuns de la autorităţi de luni de zile! În situaţia dată, femeia speră că o să afle, în sfârşit, adevărul despre ce s-a întâmplat cu fiica ei, scrie fabricatinromania.info

“De patru luni n-am niciun răspuns. Asta e! E luată la ocazie de o maşină, dar maşina nu se vede ce maşină… Uitaţi-vă ce situaţie. E luată de maşină. Pe 14 aprilie… acum se fac patru luni. Scosese nişte bani, am vorbit cu ea, era la ocazie. Care căi? Ce Poliţie? Uite unde e Poliţia! Ce a făcut Poliţia. Tot să muşamalizeze… Luiza era un exemplu. Nu ştiu dacă pot să spun ceva de Luiza. Plecasem să muncesc, să facă şcoala de şoferi, să îi iau o maşină mică… Nu ne-am aşteptat!”, a declarat Monica, mama Mihaelei Luiza Melencu, tânăra dispărută în urmă cu trei luni.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *