Cancan.ro dezvaluie cea mai noua prietenie din showbiz-ul romanesc. Este vorba de doi tineri din familii bune, aflati la varsta lui Romeo si a Julietei. Ei sunt Maia Trandafir, fata celebrei Teo Trandafir, si Laurentiu Hagiu, fotbalist la echipa Voluntari, fiul unui cunoscut cantaret de muzica greceasca.

Amandoi sunt foarte tineri, au doar 15 ani, desi Laur, prin prisma sportului pe care il practica de mic, arata ca de 19-20 de ani.

“Fata lui Teo Trandafir este de un an prietena tanarului fotbalist Laurentiu Hagiu. El este unul dintre copiii cantaretului de muzica greceasca Marian Hagiu. Cei doi adolescenti, dar si familiile lor, au incercat timp de aproximativ un an sa tina departe de ochii presei povestea adolescentina”, a dezvaluit o sursa din apropierea celor doua familii.

Laur si Maia au o relatie frumoasa, vorbesc des, la mijloc fiind vorba de cea mai curata prietenie, a mai precizat sursa noastra. De altfel, timpul nu le-ar permite sa stea prea mult impreuna, pentru ca amandoi pun pe primul plan scoala, iar in cazul lui Laurentiu si sportul il solicita foarte mult, el fiind de altfel unul dintre cei mai buni fotbalisti ai echipei de juniori din Voluntari.

Hagiu Jr. este unul dintre ce mai promitatori jucatori din generatia lui, are un viitor mare in fata, caci, deja, impresara lui, Anamaria Prodan, ar fi in tratative pentru mai multe transferuri foarte mari in afara tarii.

Se zvoneste ca si Adrian Mutu l-ar fi dorit in Emiratele Arabe, la Al Wahda FC, dar nu la echipa mare, pentru ca Laur este minor, ci la echipa de juniori a clubului.

“In afara de faptul ca este frumusel, inalt si bine facut pentru anii lui, el este si destept, cuminte si foarte credincios, traind intr-o famile care pune mare pret pe Dumnezeu, mersul la biserici si face fel de fel de pelerinaje”, a povestit un apropiat al tanarului.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *