Un preot din Republica Moldova a legat un câine de partea din spate a maşinii pe care o conducea şi l-a târât pe şosea. Imaginile au fost surprinse de trei bărbaţi care au oprit autoturismul şi au salvat animalul. Preotul a declarat poliţiei că a vrut să pedepsească patrupedul pentru că a muşcat un copil.

Totul s-a întâmplat în zona Anenii Noi, duminică seara. La faţa locului a sosit poliţia locală, iar preotul a declarat că nu a târât câinele în mod violent, şi a spus că a făcut acest gest pentru a-l pedepsi pe animalul care a muşcat un copil, scrie Moldova.org.

„Ajunşi la faţa locului, preotul nu mai era. Câinele se afla la cei trei bărbaţi, în siguranţă. Ulterior, oamenii legii au constatat că este vorba despre preotul Ghenadie Văluţă. În explicaţiile sale, el şi-a argumentat acţiunea prin faptul că acest câine a muşcat un copil, şi el a vrut să-l pedepsească”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Amenii Noi. Potrivit Codului contravenţional, preotul riscă a amendă de 1200 de lei.

Ghenadie Valuţă, preot şi activist social din Moldova, este membru al Mitropoliei Chişinăului şi al întregii Moldove sub Biserica Ortodoxă Rusă şi de asemenea, este preşedintele asociaţiei Pro-Ortodoxia şi realizatorul unei emisiuni religioase.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *