Eliza Iliescu a devenit vedeta încă de la naştere, din ianuarie 2005. Atunci, reprezentanţii Maternităţii Panait Sârbu (fostă Giuleşti) au făcut anunţul naşterii micuţei, iar mama ei, Adriana Iliescu a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai bătrână femeie care a născut, la 67 de ani.

Cel care a făcut posibil acest record, care a făcut fertilizarea in vitro, şi a urmărit cu atenţie sarcina, a fost directorul maternităţii la acea vreme, prof dr Bogdan Marinescu. Acesta a devenit apoi naşul Elizei şi a promis că va avea grijă de ea toată viaţa, chiar dacă mama ei nu va mai fi, scrie pofticiosul.com

De altfel, şi primele aniversări ale micuţei Eliza au fost făcute la maternitate. Acolo, Eliza primea cadouri şi sufla în lumânările de pe tort. Apoi, copila a ajuns la şcoală, iar petrecerile aniversare s-au mutat în clasă, alături de colegii ei.

Naşul Elizei Iliescu este doctor! Fata Adrianei Iliescu va moşteni două apartamente

Dar, în urmă cu ceva timp, într-un interviu, Adriana Iliescu, care are acum 80 de ani a mărturisit că prof Marinescu este cel care va avea grijă de Eliza atunci când ea nu va mai fi.

„Dacă nu apare vreo problemă de sănătate, eu cred că Dumnezeu mă va ţine să îmi văd copila bine. Iar dacă totuşi ceva se întâmpla, eu îi las moştenire două apartamente şi o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro şi care este şi naşul fetiţei”, a spus Adriana Iliescu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *