Potrivit studiilor, în ultima perioadă mai mult dejumătate din populația adultă a lumii are monturi care fie sunt moștenite din familie, fie apar ca urmare a folosirii încăţămintei nepotrivite.

Vrei să scapi de monturi-Cum le veniți de hac? Folosind câteva metode naturale, foarte eficiente.

Mergeți cât mai mult timp desculț

Vreți să nu mai aveți dureri cauzate de monturi? Mergeți cât mai mult timp fără să purtați încălțăminte și astfel picioarele se vor relaxa. Un remediu foarte bun este cel cu ardei iute, întrucât acesta are efect antiinflamator şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui. În consecință, stoarceți cât mai bine sucul de la ardei şi puneți-l zona afectată, apoi acoperiți cu o fașă. Lăsați să acționeze în jur de 20 de minute. În plus, puteți să amestecați ardeiul iute cu ulei de măsline, în proporție de 1:2 și să aplicați pe monturi.

Se va masa zona cu problema timp de un sfert de oră. Pentru a reduce semnificativ durerea, folosiți gheață, pentru că aceasta va morți terminațiile nervoase. Nu în ultimul rând, un remediu bun pentru monturi este uleiul de ricin, pentru că are rolul de a reduce inflamația și a ameliora durerea. În acest sens, încălziți puțin ulei de ricin, apoi înmuiați o dischetă demachiantă în el și puneți peste mont. Acoperiți cu un prosop și țineți un sfert de oră.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *