Adriana Iliescu, cunoscută drept cea mai bătrână mamă din România, are o poveste de viață plină de dezamăgiri și greutăți. De altfel, cea mai grea perioadă a fost înainte de a-și naște fiica, pe Eliza. După multă așteptare, rămasă fără speranța că poate avea vreodată un copil , a vrut să adope o fetiță.

Cum a ajuns Adriana Iliescu să fie cea mai bătrână mamă din România

Când demersul era pus la punct, aproape de final, visul său s-a ruinat, căci mama naturală a copilului a refuzat în fața instanței să dea copilul spre adopție. Mai multe detalii despre momentul chinuitor pentru Adriana Iliescu a spus o persoană apropiată ei. „Visul de a fi mamă ar fi putut fi împlinit până la urmă și printr-o adopție, lucru pe care îl mai încercase între timp, scrie fabricatinromania.info

Găsise o fetiță la unul dintre căminele Bucureștiului, dar actele nu au fost finalizate pentru că mama naturală a venit în fața instanței și a declarat că nu vrea s-o dea spre adopție. Nu a contat faptul că a abandonat-o într-un cămin sau că s-a prezentat duhnind a alcool, după cum povestește Adriana”, a declarat, în urmă cu câțiva ani, un apropiat al femeii.

Fosta profesoară a devenit mamă prin fertilizare

Fosta profesoară universitară a uluit toată țara pe data de 16 ianuarie 2005, când i-a dat naștere micuței Eliza, având la acea vreme 66 de ani. Dorința Adrianei Iliescu a venit după mulți ani de singurătate și așteptare, așa că a decis să apeleze la fertilizare pentru a avea un copil.

Așadar, mama reală a fetiței nu este Adriana, ea fiind doar purtătoare a embrionului care a fost implantat pentru a putea avea o sarcină, chiar dacă se afla deja în stadiul menopauzei. Din nefericire, 2 embrioni s-au oprit în evoluție, astfel că doar unul avea să îi aducă zâmbetul pe buze fostei profesoare.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *