Riona Kelly, in varsta de 37 de ani, a suferit un accident vascular in urma caruia a ramas paralizata de la brau in jos, iar medicii i-au spus ca nu va mai merge niciodata. La doar cinci zile dupa aceasta tragedie, sotul acesteia, cu care era casatorita de 14 ani, i-a cerut divortul si ea a ramas sa creasca singura patru copii.

In ciuda a ceea ce i-au spus medicii, Riona a reusit sa faca primii pasi la doar 8 saptamani dupa accident. In prezent, ea poate sa mearga prin casa fara ajutor si foloseste scaunul cu rotile doar atunci cand are de parcurs distante luni, scrie fabricatinromania.info

“Dupa accidentul vascular, nu a trebuit sa ma descurc doar cu paralizia, ci sa trec si peste pierderea partenerului langa care eram de 14 ani. Dupa ce mi-a cerut divortul, ma simteam complet singura. Dupa cinci zile in spital mi s-a spus ca va dura de la sase luni la un an pentru a ma recupera. In acele momente imi doream sa renunt, dar stiam ca trebuie sa fiu puternica pentru copiii mei”, a declarat Riona.

Riona a scris intr-o postare pe Facebook ca isi cauta un antrenor personal care sa o ajute sa se recupereze si niste prieteni i l-au recomandat pe Keith. Dupa sedintele cu Keith, cei doi au tinut legatura iar el o cauta frecvent pentru a cere detalii despre starea ei.

“Am continuat as vorbim si el ma intreba cum ma descurc si de acolo a inceput relatia noastra”, declara femeia.

“Copiii il plac foarte mult, iar eu simt, in sfarsit, ca traiesc viata pe care o merit. Dupa ce sotul meu m-a lasat la spital, prietena mea Sarah mi-a fost cel mai aproape, doar ea si copiii mi-au fost aproape pe parcursul recuperarii. Uitandu-ma in urma, eram nefericita in casnicie, dar construisem o viata impreuna si aveam responsabilitati.”
Riona nu a putut sa creada cand Keith a invitat-o la cafea, insa el spune ca ea il inspira si o incurajeaza in fiecare zi. Cu ajutorul lui, ea devine din ce in ce mai puternica si independenta.

“Credeam ca viata mea s-a terminat, insa abia atunci incepea si mi s-au deschis atat de multe usi de atunci. Am aparut chiar si intr-o reclama publicitara”, a declarat Riona.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *