Au fost numite „prințesele muzicii dance’ și au scris istorie în muzica cu trupa Andre, iar acum Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au reunit și revin cu un nou single. Vestea că trupa „Andre’, care a făcut furori la sfârșitul aniilor `90, i-a bucurat nespus pe fani. Toți sunt nerăbdători să audă noua melodie pe care cele două o vor lansa pe 9 iulie. Roșcata trupei a mărturisit însă că și-a dorit foarte mult să-și respecte promisiunea dată tatălui ei, care a murit fix în urmă cu 18 ani, aceea de a reface trupa.

Acum 18 ani, Andreea Antonescu a primit îngrozitoarea veste că tatăl ei s-a stins din viață în urma unui stop cardiac, în iulie 2001, chiar la scurt timp după ce trupa Andre s-a desființat. Înainte să-și dea ultima suflare, artista i-a promis tatălui ei, Gheorghe Antonescu, că va reface trupa,scrie libertateapentrufemei.ro

„I-am promis tatălui meu că proiectul lui de suflet, ANDRE, va continua. La fix 18 ani de când a murit, ANDRE SE ÎNTOARCE. Visele mor doar atunci când renunțăm la ele’, a scris Adreea Antonescu pe rețelele sociale.

Andre s-a destrămat la începutul anului 2001
Andreea Antonescu recunoaște că în ultimele săptămâni a vărsat și foarte multe lacrimi. Mai mult, artista susține că este copleșită de numărul mare de mesaje de încurajare pe care le-a primit de la fani.

„Dragilor, fără voi nu se putea! Eu și Andreea suntem copleșite de toată această frenezie care s-a creat! Suntem foarte fericite și vă mulțumim pentru asta! Nu uitati: TRUPA ANDRE s-a reunit DATORITA VOUA! P.S.:Noi sigur nu vom mai dormi noaptea pana pe data de 9 iulie,cand se lanseaza #resetlainima ‘, a scris Andreea Antonescu pe o rețea de socializare.

Andre va lansa un nou single pe 9 iulie

„Revenirea André înseamnă să retraiesc cea mai frumoasă perioadă din viață! Au fost cei mai intenși ani, iar faptul că sunt din nou alaturi de Andreea Balan sub umbrela André, stârneste emoții greu de explicat în cuvinte. Nu ascund că multe dintre întâlnirile noastre din ultimele săptămâni au insemnat și lacrimi de fericire, pentru că, da, André a fost și proiectul tatălui meu care sunt convinsă că ne veghează, zâmbește și ne susține de acolo de sus! Știm că orice e frumos nu durează o veșnicie, însă trupa André a fost numită un fenomen, iar fenomenele rămân adânc întipărite în mințile noastre pentru totdeauna. Avem atât de multe de oferit, iar așteptarea reîntâlnirii a fost atât de mare, încât eu și Andreea suntem nerăbdătoare să dăruim tot ce avem noi mai bun. Cu aceleasi emoții, poate chiar mai mari, cu aceeași determinare, suntem în masura să aducem acum în fata celor ce ne iubesc, trupa Andre. André este despre noi, André este pentru voi, sa-nceapă André, capitolul 2′, a mai declarat Andreea Antonescu.

ANDRE va lansa primul single de după reunire pe 9 iulie 2019. Prima piesă, Reset la inimă, va avea lansarea oficială în cadrul unui eveniment organizat de Cat Music. Aceeași casă de discuri a lansat, acum 20 de ani, trupa de mare succes ANDRE.

Trupa Andre a fost , poate, cel mai mare fenomen muzical din România. Andreea Antonescu avea 14 ani, colega blondă, Andreea Bălan, doar 12. S-au întâlnit la o emisiune dedicată copiilor, la TVR, iar tații lor, care își investeau toate veniturile în carierele odraslelor, au decis ca cele două Andrele’ pot da trendul în muzică. Așa s-a și întâmplat! Lasă-mă papa la mare’ sau Moșule ce tânăr ești’, sunt hiturile care le-au adus cinci discuri de platină și unul de aur. Nicio altă trupă din România nu a mai atins această performanță.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *