După 18 ani de când au adus României cele mai frumoase melodii, nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că Andreea Antonescu și Andreea Bălan vor fi din nou împreună. Dar, cum niciodată să nu spui niciodată, trupa Andre se reunește, spre deliciul fanilor, care abia așteaptă să le vadă din nou pe scenă.

Andreea Bălan a făcut marele anunț pe rețelele de socializare

Au înnebunit o țară întreagă cu aparițiile lor pe scenă, iar când s-au despărțit, părea că nimic nu va mai fi la fel în showbizz-ul românesc. Dar, după 18 ani, trupa Andre se reunește și promite show-uri incendiare și melodii care să rupă gura târgului.

Anunțul a fost făcut chiar de Andreea Bălan pe rețelele de socializare, spre deliciul care le iubesc: „Dragii mei, cred că cea mai mare surpriză pe care eu puteam să vi-o ofer este reunirea trupei ANDRE! Aveţi aici teaser-ul noului nostru single care se va lansa în curând! Ne-am reunit pentru voi, pentru iubirea şi susţinerea voastră!❤️”.

În ceea ce o privește pe Andreea Antonescu, aceasta a avut o reacție emoționantă, menționând că Andre a fost proiectul de suflet al tatălui său, care, din nefericire, s-a stins acum câțiva ani: „I-am promis tatălui meu că proiectul lui de suflet, ANDRÉ, va continua. La fix 18 ani de când a murit, ANDRÉ SE ÎNTOARCE. Visele mor doar atunci când renunțăm la ele”.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *