Lorenzo Lazo, soțul lui Edith Gonzalez, a făcut prima declarație după moartea îndrăgitei actrițe. El a făcut o postare emoționantă pe contul său de Instagram, iar fanii au reacționat imediat.

Omul de afaceri mexican a postat un mesaj în care le mulțumește fanilor pentru mesajele de afecțiune pe care le-au primit în ultimele două săptămâni de la pierderea enormă și dureroasă plecare a suferit-o familia lui Edith Gonzalez. Mai mult, el i-a rugat pe internauți să se roage în continuare pentru frumoasa actrițe.

„Vă mulțumim tuturor pentru dovezile voastre de afecțiune și a numeroaselor mesaje emoționante trimise în memoria iubitei noastre Edith Gonzalez. Vă mulțumim’, a mai scris Lorenzo.

Lorenzo a precizat că mesajul este din partea lui, a fiicei lui Edith, Constanza Creel, și a fiicei lui, Lorenza lazo.

Mexicanul a precizat că și-ar dori ca oamenii să păstreze doar amintirile frumoase pe care le au cu Edith, care și-a trăit viața intens până la ultima suflare.

Edith Gonzalez s-a stins din viață pe 13 iunie, la doi ani după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Ea a reușit să învingă boala, dar în luna mai cancerul a recidivat, iar medicii nu au reușit să o mai salveze.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *