Fiica lui Adi Minune trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an, alături de un bărbat pe care îl cunoaște de foarte mult timp. Cei doi vor deveni în curând părinți, iar artista a făcut dezvăluiri interesante despre viața personal,potrivit libertatea.ro

Invitată la ”Refresh by Oana Turcu”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 15.45, la Antena Stars, Karmen explică faptul că bărbatul iubit făcea parte din cercul ei de prieteni. „Noi ne ştim de foarte mult timp… Ne cunoaştem din cunoştinţe, din prieteni din grupuri cu care am ieşit. Culmea, el a fost acolo tot timpul şi niciodată nu l-am luat aşa în vizor până s-a întâmplat minunea! Suntem împreună de 9 luni, dar el a fost tot timpul acolo!”, explică artista, potrivit Spynews.

Karmen mărturiseşte că unul dintre lucrurile care au atras-o a fost acela că semăna cu tatăl ei. „Genul de chimie pe care l-am avut noi nu l-am întâlnit niciodată în viaţă, e genul acela de dragoste care te loveşte în faţă. Pierzi controlul. Seamănă cu tatăl meu şi ştiu că fetele au chestia asta: să fie ca tata, dar e o chestie ciudată, că deşi în tata nu am văzut perfecţiunea, când sunt în preajma lui mă simt acasă. Şi se întâmplă asta de când îl ştiu. Idealul meu când mă gândesc la familie sau la cuplu, sunt mama şi tata.

Indiferent de lucrurile prin care au trecut ei, au rămas împreună, au o căsnicie de 25 de ani şi chiar dacă au sau au avut problemele lor, s-au rezolvat şi se iubesc şi astăzi ca în prima zi”, declară Karmen.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *