Adriana Bahmuțeanu a oferit noi detalii despre operația pe care a suferit-o după ce i s-a rupt plasa pe care o avea la stomac. Vedeta a declarat că a intrat moartă în sala de operație și a ieșit vie. Fosta nevastă a lui Silviu Prigoană a mărturisit că dacă nu mergea la timp la doctor, lumea vorbea despre ea la trecut acum, scrie stirimondene.fanatik.ro

Adriana Bahmuțeanu a scăpat cu viață ca printr-o minune

Intervenția chirurgicală la care a fost supusă prezentatoarea de televiziune a durat șase ori și a fost una complicată, conform propriilor declarații. Le-a povestit reporterilor de la Antena Stars prin ce clipe a trecut înainte și după intervenția doctorilor și a spus că acum este mai bine, că i-au plus două plase la burtă și și-a recăpătat optimismul.

Bruneta nu are voie să ridice greutăți în următoarele trei luni de zile și este nevoită să se odihnească mai mult și să fie atentă la ce i-a prescris medicul, chiar și din punct de vedere alimentar. Vedeta a mai spus că băieții nu au fost s-o vadă la spital pentru că, probabil, nu i-a lăsat Silviu Prigoană. Mama ei va avea grijă de ea de acum înainte până se va recupera total.

„Sunt bine, am intrat moartă şi am ieşit vie. Am avut o cumpănă, operaţie de şase ore. Mulţumesc lui Dumnezeu m-am recuperat foarte bine! Am şi un corset, dar operaţia este de aici până aici. Pe dinafară nu se vede, pe dinăuntru este toată burta operată.

Mi-au pus două plase. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat! Nu am voie să ridic nimic timp de trei luni. Trebuie să am grijă mai multă de mine. Băieţii mei ştiu că am fost la spital, nu am vrut să vină aici, oricum nu cred că i-ar fi lăsat tatăl lor să vină. Mi-e foarte dor de el. (…) Mama o să mă ajute acum”, a declarat Bahmuțeanu pentru Antena Stars.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *