Când s-au născut, medicii au crezut că nu văd bine. Cum arată 18 ani mai târziu gemenele care au impresionat o lume întreagă:

Odată ce ai avut copii, cu siguranță că te-ai simțit de-a dreptul invincibil și ți s-a părut că știi totul, că nimic nu te-a putea doborî ori surprinde. Și mai există și niște excepții, iar o mamă din Anglia a avut parte de surpriza vieții sale la 18 ani după ce a devenit mamă, scrie natureispoetry.com.

Donna Aylmer avea deja trei copii, iar când a primit vestea că va deveni mamă din nou, nu i s-a părut ceva neobișnuit. În timpul sarcinii, aceasta a avut parte de surprize după suprize, iar totul a culminat cu momentul în care a născut.

Medicii au anunțat-o pe Donna în timpul unui examen medical de rutină că va avea doi copii, mai precis două fetițe. Cuplul a primit cu bucurie vestea.

Când gemenele au venit pe lume, moașa i-a înmânat femeii copiii, însă ele nu arătau deloc ca niște gemene. Nici măcar nu arătau ca niște surori, erau extrem de diferite.

Soțul Donnei fiind alb, iar ea de origine portoricană a făcut ca cele două fetițe să nu semene deloc. Maria a moștenit-o pe mama ei, în timp ce Lucy pe tatăl ei.

În copilărie, Donna obișnuia să le îmbrace pe fetițe în haine identice, însă lumea întreba mereu dacă sunt surori, iar la un moment dat, familia și-a dat seama că nu mai are rost să le îmbrace astfel.

La școală, Lucy era ținta glumelor colegilor, care o tachinau spunându-i că a fost adoptată.

Pe măsură ce au crescut, gemenele s-au transformat în niște adolescente sigure pe ele, iar acum rând când își amintesc de modul în care oamenii le priveau atunci când erau mici.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *