Andreea Marin, în lacrimi după anunţul problemelor de sănătate…

În weekend, vedeta a solicitat ajutorul medicilor, a făcut un control amănunţit la inimă. Se pare că lucrurile au fost destul de delicate, însă acum ea s-a confruntat cu o nouă situaţie care a făcut-o să lăcrimeze!

Vedeta este preocupată de trăirile femeilor, de ce poate să le schimbe viaţa radical acestora, poate un accident, o situaţie delicată. Ştie destul de bine deoarece de-a lungul vieţii a trăit momente dureroase. A suferit, însă cu o putere imensă a mers mai departe.

„Ce poate să îmi schimbe radical modul de a vedea lucrurile, de a-mi pune întrebările de zi cu zi. Poate un accident grav sau o veste poate chiar bună, un divorţ, o împlinire, un om drag ce devine înger neaşteptat. Eu le-am trăit pe toate, o viaţă traversată de momente de cotitură. Aş putea spune că nu m-am plictisit deloc şi nici în acest moment al vieţii mele nu am răgazul să o fac”, a adăugat Andreea Marin, în mărturisirea ei.

Andreea nu şi-a ascuns lacrimile şi a povestit şi despre Violeta, despre toate întrebările pe care şi le pune referitoar la fiica sa. Se gândeşte ce să îi facă pentru pachet, cum se simte, dacă este bine. Lucrurile acestea o emoţionează, ştie că majoritatea femeilor trec prin astfel de clipe.

Andreea Marin a ajuns de urgenţă la medic

Vedeta a anunţat în weekend că a solicitat de urgenţă ajutorul medicilor.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *