Actrita Edith Gonzalez a fost inmormantata. Vedeta, una dintre cele mai iubite actrite de telenovele din lume, s-a stins din viata la varsta de 54 de ani, din cauza unei boli necrutatoare: cancer ovarian.

Edith Gonzalez a murit pe 13 iunie, la trei ani dupa ce a fost diagnosticata cu cancer ovarian. La funerariile iubitei actriţe de telenovele au participat mai mulţi prieteni apropiaţi şi membri ai familiei, printre care soţul acesteia, Lorenzo Lazo, fiica ei, Constanza (14 ani), dar şi mama vedetei, Ofelia Fuentes, scrie elle.ro

Pe scena plină de flori albe şi fotografii cu Gonzalez, mama acesteia a spus câteva cuvinte, printre lacrimi: „Fetiţa mea nu mai este. Nu sunt cuvinte pentru a putea mulţumi Mexicului, publicului din Mexic. Fetiţa mea s-a dus, dar publicul rămâne. Mulţumesc, Mexicul meu“.

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul.

În 2017, vedeta preciza despre lupta cu boala: „Nu sunt o luptătoare, sunt o iubitoare a vieţii“. Actriţa spunea atunci şi că ţine cancerul este sub control şi se arăta încrezătoare că va reuşi să depăşească încercarea cu bine. Edith Gonzáles era căsătorită cu Lorenzo Margain şi are o fiică, Constance, în vârstă de 14 ani, dintr-o relaţie anterioară.

Edith Gonzalez şi-a început cariera încă din copilărie, ea debutând în telelnovele la vârsta de doar 4 ani, cu rolul din „Cosa juzgada“. A cunoscut succesul la 13 ani, cu apariţia din „Los ricos tambien lloran/Şi bogaţii plâng“, iar cariera ei a explodat de-a dreptul în 1993 odată cu rolul din „Corazon salvaje/Inimă salbatică“, unde a fost partenera regretatului Eduardo Palomo.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *