O gospodină adevărată are în bucătărie toate ustensilele necesare, dar și aceste tipuri de cuțite care îi vor fi de mare ajutor la nevoie. Iată despre ce este vorba.

Din bucătăria ta nu trebuie să lipsească aceste tipuri de cuțite-Cuțitul de feliere îți este de mare ajutor atât la brânză, cât și la carne

Niciodată nu trebuie să dați din colț în colț când aveți de tăiat legume, pentru că la loc de cinste în bucătărie trebuie să se găsească acest cuțit cu care puteți realiza multe lucruri fine. De asemenea, o gospodină care se respectă are un cuțit pentru feliere, folosit atât pentru brânză cât și pentru carne și mezeluri dar și un cuțit pentru pâine, care are lama asemănătoare cu a unui fierăstrău.

Cu ajutorul acestuia nu vei tăia doar pâinea, ci și chiflele, blatul de tort și chiar roșiile. Nu uitați nici de cuțitul bucătarului, care te va ajuta indiferent ce ingrediente vei avea de tăiat, fie că e vorba de legume, carne sau fructe. Este cel cuțit cu o lamă de 20 cm, ușor curbată și ar fi bine dacă ai avea unul de cea mai bună calitate, din oțel inoxidabil.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *