Îți place să gătești și lumea spune că mâncarea făcută de tine e delicioasă? Atunci ar trebui să citești și rândurile de mai jos, pentru că vei găsi nișt sfaturi senzaționale.

Trucurile gospodinelor desăvârșite-Stropește carnea cu suc de lămâie, ca să fie mai moale

S-a întâmplat fără să îți dai seama să pui mai multă sare în ciorbă? Pune repede o bucată de tifon în care sunt câteva linguri de orez și lasă pentru o perioadă. Vei vedea că va absorbi sarea în exces. De asemenea, dacă vrei să ai o carne moale, e foarte important să o stropești cu suc de lămâie.

Ca să faci chifteluțe suculente care să se topească în gură, pune gheață mărunțită în carnea tocată. Pilaful vrei să fie alb ca zăpada? Nu trebuie decât să pui o linguriță cu oțet în apa în care acesta fierbe. Ca să eviți momentul în care te poți trezi cu vinete amare, sărează-le apoi lasă-le puțin să se odihnească. Ține minte că gălbenușul nu se va sfărâma dacă îl vei tăia cu un cuțit care a fost ținut sub un jet de apă rece. Nu în ultimul rând, pentru ca ciupercile să nu se încrețească și să nu pară vechi, nu pune sare decât la sfârșit.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *