Adelina Pestrițu a prezentat în premieră cum arată invitațiile pentru domnișoarele și cavalerii de onoare de la nunta sa cu Vrgil Șteblea.

Ziua de 20 iulie este una extrem de importantă și foarte așteptată de fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu. Aceasta se căsătorește cu Virgil Șteblea.

Adelina Pestrițu a anunțat că va purta două rochii de mireasă la nunta sa. Pe contul ei de socializare, Adelina Pestrițu le-a arătat în premieră fanilor ei cum arată invitațiile pentru cele șase domnișoare de onoare și pentru cei șase cavaleri de la nunta sa, scrie libertatea.ro

Invitațiile sunt în versuri făcute de Flick – Domnul Rimă.

„Vă prezint în premieră invitațiile pentru cele 6 domnișoare și cei 6 cavaleri de onoare. ? Flick Domnul Rimă ne-a sarit in ajutor în privința textului pe care l-a personalizat după sufletul și asemănarea noastră?⚡️”, a scris vedeta în mediul online.

Adelina Pestrițu este o fostă asistentă și prezentatoare de televiziune în vârstă de 32 de ani. Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea. În data de 10 noiembrie, Adelina Pestrițu a botezat-o pe fiica sa. Zenaida Maria a fost creștinată de un cuplu de oameni de afaceri din Constanța, Aura și Daniel Rafte.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *