BERBEC – Te aglomerezi mult in ultima perioada si iti iei mai multe task-uri decat poti duce. Nu stii ce sa faci mai intai.

TAUR – Incepi sa negociezi in toate situatiile din viata ta. Vei fi concentrata asupra finantelor si asupra lucrurilor care iti aduc placere in viata.

GEMENI – Esti mai vorbareata ca niciodata. Este o perioada perfecta sa reiei legaturi vechi. Vei fi surprinsa de rezultate, scrie girly.ro

RAC – Te simti pierduta in ganduri si poate usor anxioasa. Asigura-te ca iti iei pauze si ca te odihnesti atat cat trebuie.

LEU – Ai chef de distractie si vacanta. Esti gata sa cunosti persoane noi, care au aceleasi pasiuni ca tine.

FECIOARA – Arata-le celor din jur cine esti cu adevarat. Pregateste-te sa stralucesti in perioada urmatoare.

BALANTA – Iti doresti sa ai experiente noi. Esti agitata, insa doar pentru ca ai intrat in starea de explorare.

SCORPION – Ai conversatii interzise cu persoane interzise. Ai nevoie de intensitate in aceasta perioada a vietii tale si o vei obtine.

SAGETATOR – A venit momentul sa inveti sa faci compromisuri si sa raspunzi intr-un mod diplomatic. Este greu, dar vei reusi.

CAPRICORN – Trebuie sa te organizezi. Ai o multime de resurse care de-abia asteapta sa fie folosite. Concentreaza-te asupra lucrurilor care chiar conteaza.

VARSATOR – Incepi sa te exprimi din ce in ce mai mult. Esti creativa si romantica, gata de noi aventuri, potrivit girly.ro

PESTI – Ai nevoie sa fii singura, departe de toti si de toate. Nimic nu te mai multumeste.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *