Există locuri unde permanent se simte un miros proaspăt de curățenie și case unde, indiferent ce ai face și ce deodorante de cameră ai folosi, mirosul neplăcut persistă.

Ce e de făcut în această situație? Ardeți cât mai repede foi de dafin! Nu doar că va împrospăta mirosul din casă, dar va alunga și energiile negative.

Vor fi prevenite și multe boli – Aprinde foi de dafin

Din cele mai vechi timpuri se spune că pentru a preveni apariția bolilor dar și pentru a îmbunătăți starea mentală, trebuie să aprindeți cât mai des în casă frunze de dafin.

Prin uleiurile esențiale pe care le conține, dafinul ține la distanță insomnia, convulsiile epileptice dar și oboseala și stresul și ajută la eliberarea aparatului respirator dar și la revigorarea organismului. Nu trebuie decât să luați un vas special, să aprindeți foile, apoi să le lăsați să ardă în jur de zece minute.

Nu uitați că, odată ce veți aprinde foile de dafin vor fi înlăturate și energiile negative care sunt în casă. Nu în ultimul rând, foile de dafin anunță victoria și succesul în casa dumneavoastră.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *