Actrita a confirmat pe contul sau, de pe o retea de socializare, zvonurile care circulau de ceva timp in presa turca.

Hazal Kaya, una dintre cele mai iubite si talentate actrite din Turcia, interpreta personajului “Filiz” din serialul fenomen “Povestea noastra”, difuzat joi si vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, este insarcinata. Actrita a confirmat pe contul sau, de pe o retea de socializare, zvonurile care circulau de ceva timp in presa turca,scrie kanald.ro
Initial cuplul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonurile legate de sarcina, lasand loc speculatiilor. Hazal Kaya a tinut acum sa impartaseasca vestea milioanelor de fani din lumea intreaga.

“Sunt foarte bucuroasa sa va anunt ca sunt insarcinata. Sarcina are 11 saptamani, iar in primele 2 luni am vrut sa ne asiguram ca totul este in regula, inainte de a vorbi despre asta. La ultimul control, totul a fost perfect, bebelusul este sanatos iar noi suntem extrem de fericiti. Am reusit sa trec cu bine peste primele 3 luni, iar acum sunt convinsa ca perioada urmatoare va fi din ce in ce mai frumoasa si ca energia pozitiva pe care mi-o veti transmite ma va ajuta. Va multumesc!” a spus Hazal Kaya catre urmatorii sai de pe retelele sociale.

Hazal Kaya s-a casatorit cu actorul si regizorul Ali Atay, anul acesta, pe 6 februarie, dupa o frumoasa relatie de cinci ani.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *