Horoscop februarie 2023 cu Mariana Cojocaru. Cum vor evolua lucrurile în viețile semnelor zodiacale în următoarele patru săptămâni, potrivit astrologului. Unii nativi se vor confrunta cu adevărate provocări pe diverse planuri. Sunt probleme ce se cer a fi rezolvate, însă obstacolele se ivesc la orice pas.

Horoscop februarie 2023 cu Mariana Cojocaru

Berbec. Luna februarie 2023 este guvernată, în cazul tău, de un cuvânt cheie de o importanță majoră: dilemă. Îți pui tot felul de întrebări, în mod special despre evoluția ta pe plan profesional. Nici viața ta amoroasă nu rămâne intactă, încercând să descoperi înțelesurile ascunse din spatele unor evenimente; încearcă să renunți la piedici.

Taur. Au, în luna februarie, bariere karmice. Există tot felul de momente care nu sunt de aici, de colo. Nu sunt ușoare. Nu e o lună bună. Dar, dacă acolo ai lucruri pe care nu le-ai înțeles sau nu le-ai rezolvat sau nu le-ai descifrat legate de karma ta – spre exemplu, nu ți se întâmplă un lucru pe care tu ți-l dorești foarte mult și din suflet -, trebuie să ştii că cheile sunt în viețile anterioare”, a explicat astrologul Mariana Cojocaru, într-o intervenție la postul TV Antena 3.

Gemeni. Ai parte de o perioadă foarte tensionată pe plan romantic. Încerci să-ți răspunzi la tot felul de întrebări despre conflictele ce au izbucnit între tine și partenerul tău sau partenera ta. Cauți întotdeauna o licărire de speranță chiar și acolo unde nu există. Îți este dificil să înțelegi de ce relațiile care funcționau bine, în opinia ta, nu mai dau randament.

Rac. Luna februarie 2023 este marcată de antiteze. La locul de muncă, lucrurile vor evolua în bine. În schimb, evoluția ta profesională, ca imagine de ansamblu, te va nemulțumi. Aveai pretenția ca satisfacțiile să fie altele, astfel încât te găsești pus în situația de a face anumite alegeri. Ai grijă să nu te lași condus de emoții.

Zodia care se confruntă cu confuzie

Leu. În următoarele săptămâni, urmează încercări grele în plan amoros. Dacă ești implicat într-o căsnicie, va trebui să te confrunți cu situații ce îți vor testa răbdarea. Chiar și cuplurile abia formate vor avea de depășit unele momente mai precare. Ai grijă să fii atent și la starea ta de sănătate. S-ar putea să existe riscul unor accidente. E bine să fii prudent.

Fecioară. Luna februarie 2023 este o perioadă confuză pentru tine. Deși ești guvernat/ă de logică și pragmatism, s-ar putea să descoperi că te regăsești, din nou, într-o zonă de mijloc, în care nu știi ce să alegi. Această lipsă de orientare o vei resimți, în mod special, pe plan sentimental.

Balanță. Te vei simți un pic dezorientat/ă, în luna februarie 2023. Viața ta este guvernată în această perioadă de un fel de liniște. Liniștea dinaintea furtunii. Urmează schimbări majore. Este bine să te bucuri de aceaste săptămâni, fiindcă trebuie să fii pregătit din toate punctele de vedere pentru provocările ce bat la ușă.

Scorpion. Are marcaj legat de blocaje. Aș spune că acolo este karma negativă. Unii ar spune că reprezintă un nou început. Dar, din punctul meu de vedere, un ochi râde, altul plânge. De ce? Pentru că sunt zodii fixe. Foarte greu renunță la ceea ce credeau ei că au construit sau că au realizat. Uranus are o perspectivă pozitivă din multe puncte de vedere, dar foarte mulți Scorpioni nu înțeleg mesajele”, a spus astrologul Mariana Cojocaru.

Lecții de viață pentru acești nativi

Săgetător. Trebuie să rezolvi unele restanțe care s-au adunat în timp. Situațiile se cer rezolvate, dacă vrei să ai parte de liniște pe viitor. Este vorba despre unele sarcini pe care le-ai amânat – atât pe plan familial, cât și pe plan profesional. Nu uita că ce-i în gușă e și în căpușă.

Capricorn. Luna februarie vine cu tot soiul de lecții de viață. De ce? Pentru că ei sunt foarte atenți, foarte cumpătați, foarte studioși. Deci februarie aduce lecții de viață interesante și importante. Trebuie să fie atenți cum bagă cornițele la înaintare, în așa fel încât să nu-i rănească pe alții. Trebuie să fie atenți ce și cum comunică, cum se expun sau se supraexpun într-o lună februarie”, a spus astrologul Mariana Cojocaru.

Vărsător. S-ar putea să crezi că totul îți merge bine, ceea ce nu este complet greșit. Ești într-un punct al vieții în care nu-ți lipsește nimic. Totuși, viața amoroasă nu îți aduce multă fericire. Asta, din cauza relației în care ești implicat. S-ar putea să fii sigur că ești implicat într-o relație cu un partener potrivit, însă astrele îți recomandă să fii mai atent la sentimentele tale.

Pești. În luna februarie 2023, intri într-o stare propice introspecției. Îți vei analiza îndeaproape emoțiile, trăirile. Evoluția spirituală te va interesa în mod deosebit. Astrologul Mariana Cojocaru spune că este o perioadă în care trebuie să înțelegi motivul pentru care ai anumite vise premonitorii. Unele pot ascunde mesaje cruciale.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *