Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute femei din țară, care are mare succes și peste hotare. Clarvăzătoarea vedetelor a decis să vorbească despre noul an, oferind previziuni uimitoare despre ce se va petrece în următoarea perioadă. Totul despre schimbările din 2023 și despre sfârșitul războiului din Ucraina.

Previziuni noul an

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare. Toate vedetele țin cont de previziunile ei și are mare succes. De la ea primim acum informații despre cum va fi noul an, despre cum se va desfășura 2023 pentru noi.

Aceasta susține că noul an va fi unul benefic din multe puncte de vedere, însă vom avea parte de unele schimbări la care nu ne-am aștepta. Aflăm de la Carmen Harra că anul este unul al divinității, când ne putem apropia mai mult de Dumnezeu.

„Ne așteaptă multe în 2023. Dacă o luăm numerologic picăm pe cifra 7, care înseamnă inteligență. Anul acesta e un an a lui Dumnezeu, vine cu încărcătură divină, cu reflexie, trebuie să reflectăm asupra ce ni s-a întâmplat până acum. Din multe puncte de vedere, este un an benefic, însă pentru cei care sunt născuți în cifra 7, Putin, de exemplu, au o schimbare peste noapte a vieții lor, în general.

Regina Angliei era cifra 7 și nu a putut să conducă mai mult de 70 de ani, așadar menirea ei s-a încheiat, viața ei, când a intrat în cifra 7. Dacă stăm să reflectăm unde am ajuns, atunci ne dăm seama că ce urmează e o mare schimbare.”, a declarat Carmen Harra, pe rețelele de socializare.

Clarvăzătoarea spune că acest număr 7 este menit să trezească omenirea, să aducă schimbări pe tot parcursul anului. De asemenea, celebra clarvăzătoare spune că, la nivel global, va apărea o nouă monedă, care va fi valabilă pe tot mapamondul.

Ce se întâmplă cu războiul din Ucraina?
Războiul din Ucraina rezistă deja de luni bune și oamenii se întreabă când se va încheia tot. Nimeni nu are un răspuns în acest sens, dar clarvăzătoarea a oferit câteva explicații în acest sens.

Se pare, însă, că veștile sunt îmbucurătoare. De la Carmen Harra aflăm că războiul se va termina anul acesta, după eforturi mari din partea armatei ucrainene.

„Se termină războiul din Ucraina. Acum spun cu toată convingerea că putem merge în spațiu și că intrarea în spațiu a oamenilor devine clară în 2023. Facem eforturi extraordinare să intrăm în spațiu, pentru că vrem să ne extindem, o să trăim 200 de ani, vom trăi foarte lung și foarte bine. Vom găsi toate metodele de vindecare, 2023 un portal spre multe lucruri miraculoase, greu de anticipat. Extratereștrii există, nu este o fantezie, există.”, a mai spus Carmen Harra.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *