Lumea filmului este in doliu. Actrita Kirstie Alley, cunoscuta mai ales pentru rolul din serialul de comedie „Cheers” din anii 1980 si 1990, a murit de cancer la 71 de ani, potrivit unui comunicat al familiei.

Alley a castigat un premiu Emmy pentru rolul de manager de pub in popularul serial. Nascuta in Wichita, Kansas, actirta a mai aparut in filmele „Star Trek II: The Wrath of Khan”, „Drop Dead Gorgeous” si in seria de filme „Look Who’s Talking”.

Comunicatul familiei nu a specificat ce cancer avea, dar a precizat ca acesta a fost „descoperit recent”.

Mesajul a aparut pe retelele de socializare ale lui Kirstie Alley si a fost semnat de cei doi copii ai sai, Lillie Price Stevenson, William True Stevenson.

“Tuturor prietenilor nostri, de pretutindeni in intreaga lume… Suntem tristi sa va informam ca mama noastra incredibila, feroce si iubitoare a murit dupa o lupta cu cancerul, descoperit de curand”, arata mesajul.

„A fost inconjurata de cea mai familie si a luptat cu putere, lasandu-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfarsite de a trai si pentru orice aventuri o asteapta”, a continuat comunicatul.

„Pe cat de emblematica a fost pe ecran, a fost o si mai uimitoare mama si bunica „.

John Travolta, care a jucat impreuna cu ea in seria de filme „Uite cine vorbeste”, i-a adus un omagiu pe Instagram.

„Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relatii pe care le-am avut vreodata. Te iubesc, Kirstie”, a scris el alaturi de o fotografie cu ea. „Stiu ca ne vom revedea”.

In Cheers, indragitul sitcom al NBC despre un bar din Boston, a interpretat personajul Rebecca Howe alaturi de actorul Ted Danson.

Ea a aparut in 147 de episoade dupa ce s-a alaturat serialului la apogeul popularitatii sale si a continuat sa apara pana la sfarsitul acestuia, in 1993.

In 1993, a castigat un al doilea premiu Emmy pentru cea mai buna actrita in rol principal, de data aceasta pentru un film de televiziune al CBS intitulat „David’s Mother”.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *