Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a declarat, joi, la Antena 3, că ea nu o poate considera cetățean român pe Clotilde Armand, după ce Primăria Sector 1 a trecut spitalele din subordine la Primăria Generală.

„La cum se comporta, nu pot sa o consider cetatean roman. Avem spitale care iau foc, oameni care mor carbonizati, oameni arsi si noi luam bani de la spitalul de arsi? Incep scolile si noi luam banii de la Grigore Alexandrescu? (…) Exista un plan de privatizare, se stiu si firmele care vor acapara sistemul de stat. Este un atentat la siguranta nationala, ar trebui sa mergem pe plangeri penale. Ar trebui si institutiile sa se mai autosesizeze. Ma uit la DNA, DNA ce face, mai lucreaza? De ce nu se autosesizeaza?”, a declarat Diana Șoșoacă.

Consiliul Local Sector 1 a decis în şedinţa de miercuri să adopte un proiect privind transmiterea din administrarea Consiliului Local a terenurilor şi clădirilor aferente unui număr de patru spitale în administrarea unităţilor sanitare publice respective. Cele patru spitale sunt: Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca şi Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice.

Primarul Clotilde Armand a declarat joi că acele patru spitale au trecut din administrarea Sectorului 1 în cea a Consiliului General al Municipiului Bucureşti pentru că există o decizie a Curţii de Conturi în acest sens.

„Circulă de aseară (pe mai multe posturi de televiziune conduse de turnători sau fugari deveniţi milionari după ce au jefuit Statul Român) o informaţie falsă despre şedinţa de Consiliu Local din Sectorul 1. Ştiu, a fost un adevărat festival al calomniei. Aşa se întâmplă atunci când USL trăieşte şi ai curajul să te lupţi cu el. Semn bun! Multă lume este revoltată auzind ştirea cum că eu am tăiat finanţarea de la 4 spitale din Bucureşti. Fals, fals, fals! Nu s-a tăiat nimic. În şedinţa de ieri s-au trecut 4 spitale din administrarea Sectorului 1 în administrarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Ştiţi de ce? Pentru că există o decizie a Curţii de Conturi care ne spune asta”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.
Sursa stiripesurse.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *