Interpreta de muzică populară Georgiana Lobonț a fost operată de urgență. Cântăreața a mărturisit într-un interviu că a primit un diagnostic crunt din partea medicilor.

Georgiana Lobonț și-a uimit fanii după ce a făcut mărturisiri șocante cu privire la starea ei de sănătate. Se pare că vedeta s-a confruntat cu clipe de coșmar, iar în gândurile sale au apărut scenarii îngrozitoare.

Conform spuselor ei, tânăra a fost pe cale să își piardă vocea și să nu mai poată cânta vreodată din cauza problemelor cu care s-a confruntat în urmă cu mai multe luni.

Georgiana Lobonț, probleme grave de sănătate. Vedeta a fost operată de urgență după ce a primit un diagnostic crunt
Învitată în cadrul emisiunii Acces Direct de pe Antena 1, Georgiana Lobonț a mărturisit că a trecut printr-o perioadă foarte grea, ca urmare a unui diagnostic crunt din partea medicilor.

Se pare că tânăra artistă a fost la un pas să își piardă vocea și a suferit de o problemă gravă de sănătate care i-a pus în pericol cariera. Din fericire pentru solistă, medicii au reușit să rezolve problema. Cu toate acestea, Georgiana Lobonț a declarat că s-a gândit la ce este mai rău.

,,Dacă nu ajungeam la un medic bun și specialist eram la un pas să-mi pierd vocea. Mi-a depistat un polip pe coarda stângă!”, a spus Georgiana Lobonț!

Vestea a marcat-o pe interpreta de muzică populară, căreia i-au trecut prin minte cele mai negre scenarii. Aceasta a afirmat că s-a gândit chiar că suferă de cancer.

,,Am crezut că pic când mi-a zis ce am. M-am tot gândit la cancer”, a mai spus cântăreața Georgiana Lobonț.

Din fericire, perioada grea a trecut, iar Georgiana Lobonț s-a recuperat. Vedeta a mărturisit că a urcat din nou pe scenă și că este fericită că își poate încânta fanii în continuare cu vocea ei. Cu toate acestea, a afirmat că se conformează măsurilor actuale și restricțiilor din cauza pandemiei, așteptând cu nerăbdare să susțină iar concerte și spectacole.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *