O asistentă socială originară din Danemarca, Anja Ringgren Loven, a dat peste o priveliște înfiorătoare pe străzile Nigeria. Acolo, ea a descoperit un baietel pe nume Hope într-o situație îngrozitoare – copilul înfometat era cu siguranță la marginea morții. Abandonat de părinții săi, baietelul de 2 ani stătea de 8 luni și se hrănea doar cu resturi de mâncare pe care i le dădeau trecătorii.

Ana Loven se apleacă pentru a-i da apă dintr-o sticlă. După acea scenă, ea l-a înfășurat într-o pătură și l-a dus la cel mai apropiat spital.

Drumul către recuperare a implicat tratamente medicale costisitoare, dar datorită donațiilor generoase din partea oamenilor din întreaga lume – mai mult de un milion de dolari – Hope are o recuperare uimitoare.

La două luni după începerea tratamentului, Hope arată lumii o transformare incredibilă.

În cele mai recente fotografii îl putem vedea zâmbind într-un mediu foarte diferit de imaginea care a afectat lumea înainte.

Loven a postat recent o actualizare – aproape la un an de zile – îmbrăcat în pantaloni roșii strălucitori și cu un top în carouri în timp ce pleca la prima zi de școală.

Cei doi și-au recreat faimoasa fotografie, dar circumstanțele sunt total diferite. Acum, Hope trăiește în orfelinat arătând fericit și sănătos, înconjurat de oameni care îl iubesc și îl îngrijesc. Este uimitor ce diferență face acest tip de compasiune.

De curând a început școala.

Zâmbetul lui Hope este acum un simbol al speranței, o demonstrație că putem face lucruri grozave atunci când mii de oameni se reunesc pentru o cauză.

Ca și el, mulți copii au nevoie de o atenție specială înainte de a fi prea târziu.

Poveștile tale de dragoste sunt un adevărat exemplu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *