Mihai Trăistariu a devenit prezentator TV. Fostul participant la Eurovision poate fi văzut de telespectatori într-o nouă postură, cea de realizator de matinal. Cântărețul nu apare la o televiziune națională și nici măcar la una de renume. Vedeta este, deocamdată, gazda emisiunii de dimineață a postului Orizont TV, care se filmează la Neptun pe perioada sezonului estival.

Conform cancan.ro, Mihai este foarte încântat de noul rol, de emisiunea pe care o prezintă și ar vrea chiar să se răzbune pe toate televiziunile care s-au legat de el în ultima vreme. Trăistariu ar folosi matinalul „Bună dimineața, România” pentru a-i pune la punct pe cei care l-au criticat de-a lungul anilor, în ciuda performanțelor sale muzicale.

Postul Orizont TV este unul relativ nou pe piața media din România, iar de curând poate fi receptat aproape din toată țara. În matinalul de la mare, Trăistariu invită tot felul de artiști și prieteni cu care stă la taclale ore bune. Nu este prima oară când muzicianul apare pe micul ecran ca prezentator.

A mai prezentat un matinal acum doi ani la postul Antena 1 Constanța, iar în 2014 a prezentat, la Neptun TV, show-ul de talente „Campionii muzicii”. ,,Într-o vreme puneam mare preţ pe vedetele de pe micul ecran. După ce le-am cunoscut personal pe majoritatea, am realizat că nu fac parte din acelaşi aluat cu mine. Eu sunt un prototip de antivedetă… Aşa-mi place să mă laud prietenilor.

Îmi place să fac piaţa, să merg printre oamenii simpli, să stau de vorbă cu femeia de serviciu şi să-i dau ,,Bună dimineaţa!’’, îmi place să cred că sunt un om simplu şi norocos. Şi-atunci, de câţiva ani buni … prefer femeile simple, sănătoase, vesele, zâmbitoare, vorbăreţe … Alea sunt cele mai frumoase! ” Vedetele ” feminine din România au înţeles greşit cuvântul ‘’vedetă‘’ şi se comportă ca atare, drept pentru care nu mi se mai par frumoase… Sunt prea … construite … prea dichisite, prea aranjate, prea forţate, prea calculate, prea nenaturale …’’, a mărturisit recent cântărețul pentru cancan.ro.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *