Sânziana Buruiană trece prin cele mai grele și dureroase momente din viața ei. Tatăl vedetei, după o lungă luptă cu o boală nemiloasă a decedat.

La sfârșitul lunii iunie tatăl Sânzianei Buruiană a ajuns la spital în stare gravă și a fost internat la Terapie Intensivă. Însă, pe data de 17 august, Sânziana Buruiană încă spera că totul va fi bine. Tatăl ei ieșise din comă și respira singur, dar din nefericire tatăl vedetei a pierdut astăzi lupta cu boala,relateaza stirimondene.fanatik.ro

“Cât se poate am făcut tot ce am putut. A fost un luptător”, a spus Sânziana Buruiană pentru spynews.ro.

Sânziana Buruiană a luptat pentru salvarea tatălui său
“De trei luni încerc să-i dau energie, îl vizitez în fiecare zi şi încerc să-i dau putere să lupte în continuare pentru că a suferit o operaţie foarte grea pe cord.

Acum, are leziuni neurologSice destul de mari. În acest moment, eu şi mama căutăm o clinică unde să fie şi în siguranţă. Încă se află în secţia de terapie intensivă şi până nu găsim soluţia cea mai bună, nu putem evolua. Doctorii îl îngrijesc, dar cu timpul, dacă stai în pat, muşchii se atrofiază.

Trebuie să facă neaparat o recuperare, ori aici, ori în afară. Din păcate, sunt doar eu cu mama în această luptă. Colegii tatei nu s-au implicat şi sunt dezamăgită şi ne rugăm la Dumnzeu să-i dea o şansă şi să-şi revină (…). A ieşit din comă, este treaz, respiră singur, dar încă este hrănit artificial”, a mărturisit Sânziana Buruiană pentru Antena Stars.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *