Anchetatorii s-au întors la Casa Groazei, din Caracal, în căutarea de noi probe, după ce sâmbătă s-au ridicat zeci de saci de probe din casa lui Gheorghe Dincă şi s-au descoperit noi pete de sânge. Potrivit România TV, criminalul a susţinut că ar fi aruncat trupul Luizei în Dunăre.

Anchetatorii au verificat, timp de o oră, podul casei lui Gheorghe Dincă, din Caracal, de unde au ridicat noi probe în anchetă. Acestea urmează să fi expertizate,scrie fabricatinromania.info

La sesizarea unei vecine, anchetatorii au descoperit obiecte vestimentare.

Poliţiştii şi procurorii au început, duminică dimineaţă, o nouă zi de cercetări la casa lui Gherghe Dincă. Potrivit România TV, ucigaşul a declarat că, după ce ar fi omorât-o pe Luiza, i-ar fi aruncat trupul în Dunăre, dar nu îşi mai aminteşte locul cu exactitate.

Anchetatorii ar urma să facă, duminică, o nouă conducere în teren, pentru ca Gheorghe Dincă să identifice locul unde a aruncat-o, după ce data trecută nu au reuşit să stabilească zona, pentru că au mers pe alt drum decât cel indicat de criminal.

În cursul zilei de sâmbătă, trei telefoane care îi aparţin lui Gheorghe Dincă au fost ridicate şi urmează să fie expertizate de specialişti.

Alte fragmente osoase şi probe biologice au fost recoltate, tot sâmbătă, în urma cercetărilor efectuate de anchetatori la locuinţa lui Gheorghe Dincă, din Caracal.

DIICOT a anunţat că cercetările efectuate sâmbătă la locuinţa lui Gheorghe Dincă au vizat în principal stabilirea prezenţei în acel loc a Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie.

“Cercetarea la faţa locului (…) a vizat în special fixarea prezenţei Luizei la domiciliul inculpatului. Cu ocazia cercetării criminalistice au fost ridicate trei urme biologice, a fost efectuată o conducere în teren şi (…) o activitate efectuată de către poliţie, de căutare”, a declarat Mihaela Porime la Caracal.

Totodată, Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a explicat, în exclusivitate, la România TV, detalii neştiute din ancheta crimelor din Caracal. Avocatul susține că Dincă le-a spus anchetatorilor că Luiza Melencu a mers cu el de bunăvoie și a consimțit să aibă relații intime. Bărbatul recunoaște violul doar în cazul Alexandrei și mai recunoaște ambele crime, deşi nu îşi mai aminteşte cum arată Luiza şi nu a putut oferi detalii despre cadavrul acesteia.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *