Smiley a mers in vizita la o scoala din Bucuresti, in timpul orelor de curs, pentru a-i ura La multi ani’ lui Emanuel, un baietel care a implinit 13 ani si care este izolat constant de catre colegii de clasa.

Prezenţa lui Smiley, care apare din senin în timpul orei de română, l-a bulversat nu numai pe Emi, ci şi pe colegii care au amuţit când artistul a intrat în clasa lor cu un tort şi un cadou pentru băiat. „Când am intrat în clasă, toţi păreau bulversaţi. Emi, care stătea în prima bancă, nu ştia cum să reacţioneze, s-a emoţionat foarte tare când m-a văzut. M-a impresionat cu totul, aflasem destule lucruri despre el şi despre cât de greu îi e să fie singur şi umilit de colegi”, a povestit cântăreţul.

Smiley a primit o scrisoare de la mama lui Emi in care aceasta a povestit situatia lui Emi, dar si toate greutatile pe care aceasta le intampina in incercarea de a combate bullying-ul din scoala, dar si de a-l proteja pe Emi

Emi, asa cum ii spune mama lui, este una dintre victimele bullying-ului si este izolat pentru ca e diferit, are ADHD și probleme de vedere, ceea ce face ca el să se descurce mai greu la scoala. Copiii cred ca e favorizat de profesori pentru ca are programa adaptată si il resping.

Artistul a declarat ca o sa incerce sa fie alaturi de orice organizatie care incearca sa gaseasca solutii impotriva bullying-ului.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *