Neti Sandu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în 2023. Celebrul astrolog a povestit care sunt cele mai avantajate zodii în următorul an, dar și care vor avea de înfruntat situații neplăcute.

HOROSCOP Neti Sandu 2023: Berbec

Berbecul are încă o șansă de a face ceva ce nu a reușit anul trecut, pentru că Jupiter a intrat în primăvară acolo, a mers repede, repede. Au văzut că au reușit câte ceva și acum au încă o șansă. Adică să fructifice de fapt ce au început atunci. Trebuie să aibă grijă și de sănătate, că o dată la 12 ani Jupiter intră acolo și verifică la absolut toate capitolele dacă stă cum trebuie și dacă nu, atunci e atenționat ce are de făcut. Poate nu e partenerul care trebuie, poate nu e serviciul, poate nu e sănătatea. Ei sunt favoriții, ca să zic așa. Dar asta până în mai, pentru că după aceea, Jupiter o să intre în zodia următoare. Și Berbecul va avea parte de bani. În clipa în care Jupiter pleacă din zodia lor și intră în zodia Taurului, Berbecul va avea parte de bani.

Neti Sandu, HOROSCOP 2023: Taur

Taurul va fi și el o vedetă anul ăsta, pentru că Jupiter, am zis din primăvară, din luna mai, când și planetele Soare, Mercur, Venus vor intra acolo în zodia Taurului, va intra și Jupiter. Tot acolo este și Uranus și la un moment dat o să fie, din câte îmi aduc aminte, și o combinație. Da, oricum va fi, sigur, la un moment dat, Jupiter cu Uranus, ceea ce poate declanșa ceva exciting, în sensul că din momentul în care Uranus a intrat acolo cu câțiva ani în urmă, el a putut deja să schimbe total soarta Taurului. Acum, Jupiter, după 12 ani intră în Taur și promite tot așa, o schimbare pe care Taurul nu o face ușor, pentru că e un semn fix și preferă să aibă confortul casnic, toată lumea să vină la el. El e o gazdă foarte bună. Îi place să vină lumea, el să gătească bun, să se delecteze. Și atunci el nu schimbă ușor ceva. Jupiter este Marele Benefic, el aduce evenimentul anului, pentru că el stă un an de zile într-o zodie. E ca și cum ar veni o dată la 12 ani să aducă o perfuzie cu multiminerale, cu vitamine, cu tot ce are nevoie organismul, corpul uman. Și, în principiu, reușește să folosească doza asta, să-i ajungă până data viitoare, când vor mai trece 12 ani.

HOROSCOP Neti Sandu 2023: Gemeni

Pentru Gemeni e un fel de remake, să zic așa, a ceea ce a început anul trecut, pentru că Marte a intrat acolo și a urgentat niște schimbări, după care s-a mai contrazis, au apărut niște amânări și piedici. Marte a devenit retrograd și încă este. Va fi până în ianuarie, pe la jumătate. Și atunci Gemenii trebuie să refacă, să repare, să reediteze, ca să zic așa, pentru că e clar că ei se pregătesc pentru un alt mandat. Înseamnă că ei au de făcut niște schimbări. Jupiter, care va ajunge la ei în 2024 are nevoie de această curățenie generală pe care o va face Marte acum. Ei, fiind semn dublu, fac repede, pe repede înainte, totul și uneori e un soi de superficialitate, deși ei fac cu temeinicie treaba asta, știu sigur, dar probabil că nu toată lumea a reușit să facă, din cauza planetelor care sunt în toate felurile așezate. Și atunci nu toată lumea are stabilitatea de care are nevoie un om. Și atunci Marte vine și recalibrează totul, ca după aceea, Jupiter, când vine, să infuzeze în 2024 nativul din Gemeni, să aibă toți parametri la nivel înalt.

Neti Sandu, HOROSCOP 2023: Rac

Pentru Rac a fost o șansă foarte mare să capete o upgradare profesională. Lucrurile au avut un crescendo, un punct culminant, dar ei nu au fructificat. Acum, Jupiter se întorsese din drum, intrase în zodia Peștilor și le-a dat un respiro, un răgaz, așa, o recreație mare. Și acum se întoarce în zodia în care le promite o promovare. Dar promovarea nu trebuie neapărat să fie la serviciu, ci pot să-mi iau o casă, să am statut mai bun, social, pot să mă căsătoresc – tot așa cu Jupiter în sfera asta a socialului – și după aceea există o șansă de a călători și poate vor să facă studii superioare.

HOROSCOP Neti Sandu 2023: Leu

Pentru Leu sper că e mai bine, pentru că Saturn le-a stat prea multă vreme în casa partenerială și nu a fost atât de bună comunicarea, nici cu șefii și nici cu partenerul de cuplu. Dar acum, pentru că Saturn pleacă de acolo, e bine, e o ușurare. Și Jupiter intră în semnul de foc al Berbecului și atunci se face un mare trigon cu semnul lor. Deci e de bine și Jupiter după aceea, după ce iese din zodia Berbecului, se duce în zodia Taurului, sfera carieră pentru Leu.

Neti Sandu, HOROSCOP 2023: Fecioară

Pentru Fecioară au fost niște posibilități de colaborare și de a se lămuri dacă relația partenerială e bună, dacă urmează să se căsătorească sau nu. Nu știu dacă s-au lămurit, pentru că gata, s-a încheiat. Da, acum Jupiter a plecat de acolo și s-a mutat în zodia Berbecului, care pentru Fecioară înseamnă o casă a banilor suplimentari, o casă a verii, a actelor pe care le pot face la notariat, diverse de astea judecătorești și mare atenție la sănătate. După care Jupiter va intra în zodia Taurului, care face un aspect perfect cu zodia lor și ar trebui să fie un confort. Marte însă mai zgândăre acolo în Gemeni, care e sfera carieră la ei, trebuie răbdare, puțină răbdare.

HOROSCOP Neti Sandu 2023: Balanță

Pentru Balanță e o promisiune de echilibrat, sfera aia sentimentală, care pentru Balanță contează enorm. Și atunci, anul trecut Jupiter a intrat în casa partenerială. Foarte mulți au întâlnit pe cineva, poate unii dintre ei s-au hotărât să se căsătorească, n-au apucat, au intervenit alte probleme, poate financiare sau de alt gen, dar acum Jupiter a revenit în sfera asta partenerială a Balanței și promite să fie bine și după aceea vor să aibă bani mai mulți, poate, dacă Jupiter intră în Taur. Și mult muncă multă pentru unii.

Neti Sandu, HOROSCOP 2023: Scorpion

Pentru scorpion a fost un echilibru afectiv, pentru că Jupiter a stat în zodia Peștilor și acolo a făcut un mare triunghi, cu semn de apă, și triunghi cu semnul lor de apă. Acum Jupiter a intrat în zodia Berbecului, care înseamnă casa serviciului și imediat după va intra în casa partenerială și atunci ei trebuie să se gândească dacă vor alt serviciu, dacă relația de cuplu merge bine, dacă nu, e de făcut ceva acolo la capitolul partenerial. Dar promite să fie bine.

Neti Sandu, HOROSCOP 2023: Săgetător

Și Săgetător ar trebui să fie bine, pentru că e un echilibru afectiv, că Jupiter în zodia Berbecului, semn de foc, face o prietenie bună cu Săgetătorul și e casa dragostei și a lucrurilor, a hobby-urilor, adică distracție. Marte marte e în casa partenerială, și zgândăre. Adică e de făcut treabă, da, parcă tot nu e de ajuns, tot nu sunt mulțumiți, șefii tot mai vor în plus, adică ei s-au depășit pe ei. Dar nu, pentru șefi nu e niciodată de ajuns. Asta e problema cu Marte retrograd. Da, în clipa în care trece Marte, gata, au dispărut toate problemele, e bine.

HOROSCOP Neti Sandu 2023: Capricorn

Pentru Capricorn încă mai sunt niște dedesubturi răscolitoare din cauza lui Pluton, care aduce din străvechi, ancestralități, diverse lucruri pe care trebuie să le rezolve ei sau să le conștientizeze mai bine.

Și Saturn a plecat din casa banilor și acum poate le vine ideea să se mute sau să mai facă ceva la casă, pentru că Jupiter stă în casa casei, cum ar veni. Dar după aceea Jupiter se va muta în zodia Taurului, care înseamnă casa sentimentală pentru Capricorn și atunci poate să fie ceva bine la capitolul ăsta afectiv, pentru că ei sunt orbiți de muncă. Adică, datoria mea pe lume este să muncesc, să muncesc și să muncesc și să fiu sigur că am de muncă. Și atunci nu au ochi pentru partener. E, acuma, când Jupiter e acolo se aprinde reflectorul pe partener.

Neti Sandu, HOROSCOP 2023: Vărsător

Pentru Vărsător, altă viață. Saturn pleacă de acolo din zodia lor. Să sperăm că și-au învățat lecția, că ei trebuie să fie mai terre à terre un pic. Ei văd de acolo cum stăm noi cocoțate aici, așa văd ei, știi cum ai fi în avion și te uiți pe geam, așa văd ei totul. Da, dar Saturn în zodia lor le-a spus da, da, tu vezi, stai pe un scaun, aici e un podium. Așa. Deci Saturn i-a obligat să fie mai terre à terre, așa, mai cu picioarele pe pământ și acum trebuie să regândească politica banilor lor? Că Saturn intră în casa banilor.

Dar Jupiter intră în casa comunicării și atunci poate revine vreo idee de cum să și se vândă pe ei profesional, cum să-și vândă marfa, ce să mai inventeze. Și poate au idei de pus pe net, nu știu, să povestească ceva, să devină influencer, nu știu, zic și eu.Jupiter în sfera comunicării poate să însemne că se apucă de o școală, că dau examene și că după aceea au un interes pentru casă. Poate vor să-și iau o casă mai mare, că Jupiter va sta în casa casei lor, și poate de-aia Saturn o să-i oblige să-și gândească altfel banii, că poate vor face un împrumut, și atunci să fie un pic mai cumpătați. Vor gestiona altfel banii, spune Neti Sandu, astrologul Pro TV

HOROSCOP Neti Sandu 2023: Pești

Peștii, anul ăsta au avut o șansă mare cu Jupiter, care a stat în zodia lor și care și anul trecut a avut o bucată în care le-a oferit șansa să se reinventeze, pentru că Jupiter este unul dintre patronii Peștilor.

Și atunci, odată la 12 ani dacă vine acolo, a dat refresh total. Așa ar fi trebuit. Acum Jupiter a intrat în zodia Berbecului, care înseamnă casa banilor pentru ei. Poate vor câștiga mai mult, poate vor afla cum să câștige mai mult, poate primesc oferte și după aceea va fi o casă a comunicării pentru ei și a drumurilor și a învățatului.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *