Ionuț Dolănescu a decis, de ceva vreme, ca a doua casă să îi fie România, căci cea mai mare parte din timp o petrece în SUA. Cum arată locuința cântărețului de muzică populată din Orlando?

Cum arată casa lui Ionuț Dolănescu din Los Angeles?

Precum mama sa, Maria Ciobanu, care s-a mutat în Los Angeles, California, alături de Camelia Filip, fiica sa, și Ionuț a fost convins de familie sau de mirajul străinătății să investească într-o casă pe alt teritoriu, lucru pentru care a dat scos din buzunat 250.000 de dolari.

„Îmi iubesc țara nespus, însă, pentru viitorul copiilor mei, Statele Unite reprezintă o opțiune mult bună.

Este mai tot timpul cald, iar spre bucuria copiilor mei, lângă noi se află unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din lume, Walt Disney World”, a declarat cântărețul de muzică populară pentru Libertatea.

”Copiii vin în România o singură dată pe an”

Cât despre copii, care și-au pornit drumul în viață în străinătate, artistul spune că, oricât de ocupat ar fi cu cariera e foarte atent și cu educația celor mici.

„Iancu este prea mic pentru cursuri, va împlini trei ani, însă Ioana Maria și Vlad Ionuț sunt înscriși la școală, în Celebration, Orlando, să învețe limba engleză și să se familiarizeze cu sistemul de învățământ american. Ei vin în țară, în România, odată pe an, cu mine și Doinița, pe perioada verii”, a mai spus Ionuț Dolănescu.

”Trăiești într-o vacanță continuă aici”

Despre paradisul în care trăiește, solistul spune că la o oră de mers cu mașina este Cocoa Beach, dar și cosmodromul și centrul spațial de la Cape Canaveral. De asemenea, interpretul a povestit și că locul de vis le priește copiilor.

„La o oră de mers cu mașina este Cocoa Beach, una dintre cele mai frumoase plaje din Florida, unde mergem mai tot timpul. De asemenea, cosmodromul și centrul spațial de la Cape Canaveral. Locul ăsta este unul minunat, cu oameni frumoși, unde trăiești ca într-o vacanță continuă, iar copiilor le priește asta.

Avem și prieteni români în zonă, și o foarte frumoasa biserică ortodoxă”, a mai povestit fiul regretatului Ion Dolănescu.

Sursa: playtech.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *