Fosta soție a lui Irinel Columbeanu are planuri îndrăznețe de viitor. Iată cum se descurcă Monica Gabor în Beverly Hills.

Monica Gabor a trăit alături de Mr. Pink numai în lux și în puf, în America, și se pare că nici după despărțirea de omul de afaceri lucrurile nu stau mai diferit.

După ce a șters toate fotografiile cu el și cu fiul său, fosta doamnă Columbeanu a plecat la sora ei, Ramona Gabor, iar timp de câteva zile a petrecut într-o stațiune celebră din Grecia, iar mai apoi au plecat în Dubai.

Acum, însă, a venit timpul pentru Monica Gabor să o ia pe Irinuca și să se întoarcă de unde au plecat, nu în România, ci tot în America, căci fosta soție a lui Irinel Columbeanu este pusă pe fapte mari.

Cum se descurcurcă Monica Gabor în Beverly Hills, după despărțirea de Mr. Pink

După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a plecat în America, unde l-a cunoscut pe Mr.Pink, alături de care a stat circa zece ani, iar în urmă cu câteva luni cei și-ar fi unit și destinele. Iată, totuși, că relația lor nu a rezistat, iar în urmă cu câteva săptămâni bune, aceasta a șters de pe rețelele de socializare toate pozele cu Mr. Pink și cu fiul acestuia. A plecat din America pentru o perioadă, iar acum s-a întors în forță.

Monica Gabor și Irinuca au revenit în Beverly Hills, unde locuiesc într-un apartament. Pare că fosta soție a lui Irinel Columbeanu vrea cu atât mai mult să demonstreze că este capabilă să se descurce și fără ajutorul lui Mr.Pink, iar acum vrea să devină femeie de afaceri.

Nu se știe exact în aces moment care va fi domeniul de activitate, dar un lucru este cert, cât timp a stat alături de fostul partener de viață, Monica Gabor și-a făcut mulți „prieteni” care o pot ajuta în ceea ce vrea să facă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *